Nytpä on ollut aikas agilityintensiivinen viikko! Tiistaina treenit, keskiviikkona epäviralliset, torstaina treenit ja viikonloppuna sitten neljä starttia kotikisoissa. Vaan eipä näy Keirassa kyllästymisen merkkejä... ;) Pientä väsymystä tosin eilen illalla oli havaittavissa.
Epäviralliset nyt ei kummoisesti menneet... puoli rataa meni ok, sitten Keira pääsi karkaamaan liikaa edelle ja otti väärän esteen. Oli hieman haastava rata meille. Kaiken kaikkiaan makseissa tuli kaksi tulosta, joten taisi se olla haastava muutamalle muullekin. ;)
Viralliset kisat sitten menivätkin paljon paremmin! Lauantaina Keira yllätti heti ekalla radalla tehden komean tuloksen 5 ja sijoittumalla neljänneksi!! Vitonen oli ihan ohjaajan rima (tai itseasiassa koko estehän siinä nurin meni ;)), jouduin käskyttämään niin kovasti kepeille käännettäessä ettei Keira karkaa suoraan eteen puomille, että oikeastaan ihme olisi ollut jos rima olisi kestänyt. Hyppyradalla sitten itse sähläsin lopussa, Keiralla tuli kiire mun perääni, ja rimojahan siellä sitten tuli, tulos 20. Sunnuntaina agirata oli taas tosi hyvä, kaksi rimaa (pari tiukempaa käännöstä joissa tuli sitten vähän paniikkikäskytystä), tulos 10 (ja ylivoimaisesti nopein aika ;)), sijoitus 6. Hyppyrata oli sitten selkeästi liikaa... tiesin jo siinä vaiheessa kun tyttö ei malttanut pujotella kunnolla, että nyt käydään kierroksilla ja kovaa. Itseasiassa hieman luovutin jo loppuvaiheessa, en ohjannut kunnolla ja Keira meni väärään päähän putkea... sitä ennen oli kuitenkin jo pujottelun häröilyn lisäksi pari rimaakin tullut. Liika on siis liikaa.
Vaan kylläpä meidän tulostaso koheni huimasti!! Olin tavattoman ylpeä pikku neidistäni, joka jaksoi koko viikonlopun urakan noin hienosti. Todettava on, että hyppyradat ei oikein ole meidän juttu... vielä... vaatisi ohjaajalta niin paljon, paljon enemmän, että tuo elosalama pysyisi oikeasti radalla hallussa. Vaan agiradathan alkaa sujua jo varsin mallikkaasti!  Kaikista iloisin olen siitä, että nuo rimojen tiputukset olivat tällä kertaa täysin ohjaajan mokia, liian kovia käskytyksiä tai muuta sähellystä, ja Keira teki töitä hyppyjen kanssa tosissaan. Hyvähyvä Keira!! On se vaan mieletön menijä... :D
Viikonloppu sujui monelta lappeenrantalaiselta varsin mukavasti. Tiina ja Woitto varmistivat pääsyn SM-kisoihin, ja itseasiassa sitten varmuuden vuoksi tekaisivat vielä pari nollaa että varmasti riittää. Kaikkiaan siis neljältä radalta neljä nollaa... uskomantonta ja niin upeaa menoa että!! Anne ja Oona ottivat kaksi nollaa. Leena ja Tii Pii samoin, ja nousivat sitä myöten 2-luokkaan ja siellä heti nollavoitto! Keiran Ashley-sisko kunnostautui hyppyradoilla, tehden reilun kympin tulokset kumpaiseltakin. Tästäpä on meidän hyvä jatkaa. :)

Meinasi se toko unohtua täysin raportoida! Tosin eipä siinä kauheasti raportoitavaa olekaan. :) Ihan hyvin meni alkupuoli liikkeistä, paitsi seuraaminen oli täysi katastrofi! Noutoihin asti kuitenkin muuten ok, ja siitä aiemmin piinanneesta ruudusta tärähti täysi kymppi! Noudot oli sitten samaan suuntaan kuin missä se ruutu oli, ja Keirahan nokkelana tyttönä sitten vissiin aatteli, että kun ruutuun menosta sai niin hurjat kehut, niin se hyppynoudossa ponkaisi kapulan ohi ja takaisin sinne ruutuun! :D Menin jotenkin niin hämilleni, etten tajunnut edes oikein antaa mitään käskyjä... ruutu oli ihan kehän kulmassa ja Keira taisi bongata sieltä sitten jonkun hajun ja ehti käväistä kehän ulkopuolella. Tuomio oli tyly, se suoritus loppui sitten siihen! Vähän jäi harmittamaan, sillä tulos oltaisi varmasti siitä seuraamisen (ja tietysti sen hyppynoudon) epäonnistumisesta huolimatta saatu, mikäli loput liikkeet olisi menneet ok. Nooh, revanssi on tiedossa sitten ensi sunnuntaina Heinolassa. :) Katotaan kuin mein sitten käy...