Lomakin se mennä livahti... ihan liian nopeasti. Mutta ehdittiin sentään käydä Viron maalla pyörähtämässä! Oltiin siis kolmen yön autoreissulla huristelemassa ympäri Viroa. Koiruudet eivät ole ennen ulkomailla käyneetkään, joten neidoille piti tietenkin hankkia passit sun muut systeemit ennen matkaa. Kovasti tuntuivat tytöt matkalla viihtyvän, eikä yhtämittaista autolla ajoakaan tullut niin kovin paljoa, niin pysyi Kaisan selkäkin vetreänä. Keira tykästyi kovasti Saarenmaalla näkemäämme meteoriittijärveen... ja ihmetteli kovasti että miksi sinne ei pääse polskimaan. ;) Alla kuva pienestä turistista. :)

752273.jpg

Myös tuulimyllyt (ja etenkin niiden vieressä laiduntaneet vuohet!) olivat oikein jännittävää nähtävää.

752303.jpg

Loman jälkeenkin ollaan jonkun verran ehditty koirien kanssa touhuamaan. Sienestyskausi on avattu suhteellisen menestyksekkäästi, ja agilitya ja tokoa ollaan Keiran kanssa treenattu. Agi alkaa sujua taas oikein kivasti (syytä oliskin, kisaputki alkaa taas ensi viikolla!!), ja tokossakin on tytöllä riittänyt kivasti (sopivasti) virtaa.
Nyt ollaan tyttöjen kanssa muutama päivä keskenämme kun isukki karkasi maailmalle! Toivottavasti se sieltä kuitenkin maanantaina tulee takaisin. :)