Käytiin viikolla tempaisemassa Kotkan iltakisoissa ihan kaamea rata. Rimat ei pahasti paukkuneet, mutta Keira oli muuten jotenkin ihan väkkärällä koko ajan... pyöri ja hyöri joka esteen edessä, ja täytyy myöntää että oma ohjauskin oli vähän löysähköä. Vissiin me molemmat vähän stressattiin tilanteesta liikaa.
Kotikisaviikonloppu oli sitten kuitenkin iloinen yllätys meille! Lauantaina eka rata oli kyllä ihan kamala, kontaktit paukkui ja muutenkin oli jos minkälaista häröilyä radalla... hylkykin saatiin aikaan, suoraan sanoen en sitä juurikaan yrittänyt edes estääkään... ei semmosilla tuloksilla ois paljon juhlittu nimittäin. ;) Hyppyradalla sitten meni paljon paremmin... yksi rima, yksi kielto, tulos 10 ja sillä 4. sija! Paras hyppis ehdottomasti tähän mennessä meiltä, eikä ollut mitenkään helpoimmasta päästä ratoja, että tyytyväinen olin kyllä tuohon.
Mutta sunnuntaina oli sitten vielä parempi aamu. Keira oli kolmas tuloksella 5, eli ensimmäinen palkintosija virallisissa kisoissa on nyt saavutettu!! Olin niiin ylpeä tytöstäni!! :) Myöntää täytyy että pikkasen jäi kaivelemaan se femma, se kun oli _taas_ se kuuluisa A:n alastulo mikä paukkui... nolla oli siis niiiin lähellä!! Noh, tiedetäänpä siis mitä treenata. ;) Tästähän se ura sit urkenee pikkuhiljaa... :) Alla kuva voittajakolmikosta. Kuvan on ottanut Titi Mäkelä.


824133.jpg


Joukkuekisassa sitten iteltä vissiin jo pehmeni pää rankan viikonlopun päätteeksi... tein todella tyhmän ohjausvirheen - Keiralla sekosi rytmi kepeillä, ja kävin niitä sitten korjaamaan alusta... vedin pikkasen liikaa takaisinpäin, ja Keira hyppäsi siinä lähellä olevan muurin! Muistanpa joskus muulloinkin tehneeni saman mokan... *nolo*. Olis siinä parit kontaktit ja rimat tulleet kyllä kuitenkin, mutta joukkuekisassa ne hylyt on aina niin ikäviä ottaa! Onneksi muut joukkuelaiset Sanna ja Muru, Kirsti ja Lordi sekä Marja ja Nelli saivat tuloksen, ja sijoituttiin sitten loppujen lopuksi kuudenneksi!

Maxeissa Anne ja Oona, Mari ja Onni, Päivi ja Mikke sekä Tiina ja Woitto ottivat piirinmestaruuden!! Hyvähyvä likat, teitte sen mitä teiltä ootettiinkin. ;) Kaisa oli oikein tyytyväinen, että muut hoitivat hommat kotiin, kun häntä ei enää mukaan päästetty. :) Myös minien joukkuepiirinmestaruus ja medien joukkuepronssi tulivat Lappeenrantaan. Rankka, mutta mukava viikonloppu!