Muutaman viikon tauon jälkeen päästiin taas Keiran kanssa koittamaan onneamme tokokokeeseen. Ja ihan onnellisestihan tuo päättyikin, 277p ja voittajaluokan 2. sija! Kehässä ei mennyt kaikki ihan niin putkelleen kuin olisi voinut, sekä hyppy- että metallinoudossa piti hetki ihmetellä, että toisiko sitä kapulaa vai ei... hyppynoudossa jouduin antamaan toisen käskynkin, kun neiti jäi ihastelemaan naapurikehän tapahtumia. Meinasin sitten itse vielä mokata koko homman, kun kaukoissa tulikin kaksi kertaa istu-seiso-maahan ja toisella "kierroksella" oli tosi lähellä etten käskenyt tottutumuksesta Keiraa ekalla seisomaan. Lisäksi tunnarissa olin ihan varma, että Keira toi väärän kapulan, ja oli varmaan ilme näkemisen arvoinen kun löytyikin se ruksi sieltä päästä. :)  Näistä sekä ohjaajan että koiran koomailuista huolimatta pisteet siis kuitenkin riitti ihan mukavasti ykköseen! Tarkemmat tulokset löytyypi Keiran tokosivulta. Huomasin muuten, että kahta vaille kaikki meidän toko"uran" ykköstulokset on saatu Kouvolasta... tosin ehkä siellä tulee myös käytyä enemmän kuin muualla, kun pääsee sitten aina samalla kotiväkeä ja sukulaisia moikkaamaan.
Tavattiin kokeessa myös Suskun Cabbyn jälkikasvua: ihanainen tytär Nasu ja komea poika Osku! Enpä ole heitä nähnytkään kun joskus pentuna. Oskulle hienosti TK1 ja Nasulle EVL:ssa 2-tulos... Eve ja Nasu tekivät kyllä supertempun pari viikkoa sitten ottamalla peräkkäisinä päivinä ensin voittajaluokasta ykkösen ja seuraavana päivänä sitten erikoisvoittajasta samanmoisen... huhhuh, ei voi kuin ihmetellä! :)

Muutapa ihmettä tässä ei olekaan tapahtunut... muutamat agitreenit ollaan käyty, ja ihan kivasti on mennyt... paitsi tiistaina kun mentiin keskellä päivää, niin totesinpa taas kerran että Keiran kanssa ei vaan _voi_ mennä kentälle tekemättä mitään sitä ennen... tyttö kävi kierroksilla kuin korkkiruuvi, ja ohjaaja oli melko lailla toimeton kun hän mielestään osasi ne kuviot ihan yksinkin. ;) Mutta parina kertana kun on ollut kunnon lenkki alla, on neiti malttanut tosi upeasti... toivoa ei ole vielä heitetty etteikö tuossakin lajissa eteenpäin päästäisi. :)

Nyt sitten jännätäänkin viikon päästä olevaa luonnetestiä! Saas nähdä kuin mein käy. :)