Hiphei, nytpä se on viimein nollatili avattu tuon pikkusähikäisen kanssa! :) Tänään Imatralta ensimmäiseltä radalta nollavoitto!! Rimat kyllä parissa kohtaa kolahteli siihen malliin, että luulin että ainakin yksi tipahti. Maalissa olin sitten vähän hämilläni, kun kaikki hurrasi kauheesti. :)  Eipä toinenkaan rata huono ollut... siinä kympillä toinen! Täytyy myöntää että tuon ensimmäisen radan jälkeen taisi jo keskittyminen hieman herpaantua, vissiin oltiin niin nollan lumoissa. ;) Itse töhelsin A:lta kiellon ja yksi rima siihen vielä lisäksi.
Mutta kyllä vaan nyt on hyvä mieli! Jospa se tästä sitten pikkuhiljaa lähtee kulkemaan tuo agilitykin... Tai kulkenuthan se kyllä on, mutta ohjaajalle vähän turhan vikkelään yleensä. ;)


1036598.jpg
"Taikuri yllättyi itsekin tempustaan" ;)

Eikä se hyvä päivä sattunut pelkästään meidän kohdalle... Anne ja Oona nimittäin ottivat myös nollavoiton maxi-kolmosissa, ja niinpä Oonasta leivottiin agilityvalio!! Aivan hurjasti onnea, likat! Muita LAUlaisia menestyjiä olivat mm. maxi-ykkösissä tolleri Jade ja Mika, jotka tulivat ekalla radalla nollalla toiseksi ja sakpai Minttu ja Satu jotka tulivat kolmanneksi.. ja heille samalla menolippu kakkosluokkaan! Ja taisi tulla toisella radalla vaim femma, joten hieno kakkosluokan korkkaus, onnea!