Oon vieläkin aivan innoissani... niin mielettömän hyvät agilitytreenit oli meillä nimittäin tänään!! Treeniseurana meillä oli Päivi ja Romi, sillä meidän ryhmäläiset olivat osa kisaamassa ja osa sairaana. Päivi piti ensin Santun ryhmäläisille treenit, jonka aikana mie lämmitin koirat, ja Päivi sitten treenasi tuossa meidän ryhmän ajalla. Treeni onnistui kokonaisuudessaan hyvin... vaikka meitä ei ollut kuin kaksi, niin maltettiin tehdä sopivasti ja pitää kunnolliset tauot, ja kuitenkin ehdittiin treenata kaikki mitä haluttiin. Treenien jälkeen oli auto täynnä kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväistä porukkaa!
Keira toimi radalla kuin ajatus, ja oma liike oli todella helpon ja rennon oloista. Voiko järeämmillä rimoilla oikeesti olla niin paljon vaikutusta??!! Koko treenien aikana taisi alas tulla ainoastaan kaksi rimaa, jotka molemmat oli semmoisia "vahinkorimoja", eli Keira kyllä teki hyppyjen kanssa töitä tosissaan. Tehtiin 17 esteen rata molemmin päin, ja tosiaan noiden parin riman lisäksi ei ongelmia ollut kuin alussa keinun ja A:n kanssa, joissa molemmilla ekalla radalla alastulot oli vähän niukkoja. Toisella radalla nekin saatiin sitten jo kunnolliseen kuosiin, ja itsekin liikuin paremmin, enkä turhaan päästänyt Keiraa menemään niissä edelle vaan yritin jatkaa omaa liikettä mahdollisimman luonnollisesti. Tuon jälkimmäisen radan jälkeen oli kyllä aivan todella upea fiilis ja tuntui siltä, etten ole ikinä juossut radalla noin kovaa. :D Ja vielä kun juostiin yhdessä kovaa ja vieläpä samaan suuntaan, niin kyllä lämmitti tämän koko talven rämpimisen jälkeen mieltä toden teolla!!
Ratojen jälkeen otettiin sitten vielä kaikkia kontakteja yksittäisenä patukan kanssa. Mulla oli myös Kaisa mukana matkassa, ja mielenvirkistykseksi tempaisin yhden radan senkin kanssa... ihan kun ei neiti olis missään tauolla ikinä ollutkaan... siellähän hää paineli menemään kun vanha tekijä! Kai sitä piti nuoremmille näyttää, kuka se piirinmestaruushopeamitalisti tässä porukassa oikein olikaan. ;)

Pyörähdettiinhän sitä eilen tokokokeessakin. Koe oli tuossa raviradan parkkipaikalla, ja vaikka ilma oli muuten hyvä ja kenttäkin loistokunnossa, niin taisi kova tuuli pilata osittain meidän kokeen. :( Alku meni todella hyvin aina luoksetuloon saakka, seuraaminen taisi olla voittajaluokan tähän asti parasta! Luoksetulo oli sijoitettu kehänauhan suuntaisesti ja tuulenpuuska sitten pisti nauhan lepattamaan aika kovasti juuri luoksetulon aikana. Keira oli nauhaa säikähdettyään noussut paikallaan istumaan, ja vaikka muuten tämä liike sujui sitten suht ok, niin jonkunlaisen kipsin taisi Keira siinä saada päälle, ja seuraavana liikkeenä olevaa ruutua ei sitten löytynyt ollenkaan. :( Ensin meinasi juosta kehätolpan luo, uudella käskyllä sain sen ruudun viereen seisomaan... kolmannella käskyllä sitten ruudun taakse maahan. :D Mutta tunnari oli sitten vieläkin ihmeellisempi... Keira ei lähtenyt kapuloiden suuntaan ollenkaan, vaan lähti ensin hakemaan sitä ruutua (??.. tässä oli kuitenkin tehty välissä hyppynouto ja metalli...), seuraavaksi sitten poikittain kehän toiselle laidalle. Ei auttanut kun ottaa koira takaisin sivulle ja lähettää uudelleen (nollillehan se oli jo mennyt), ja tämän jälkeen tuli oikea kapula sitten ihan nätisti ohjaajan käteen. Kaukoissa Keira sitten järjesti tuomarille ja yleisölle vähän hupia, kun kurkki koko ajan takanaan olevaa liikkeenohjaajaa. Tuomari kommentoikin, että hää taisi haluta itse katsoa siitä lätkästä, että mihis asentoon tässä seuraavaksi pitää käydä. Liikkeenvaihdot onnistui joka tapauksessa hyvin, tiijä sit kuunteliko hää käskyjä vai luottiko omaan lukutaitoon... ;) Istuminen, hyppynouto ja metalli oli sit semmoista "peruskamaa"... siinä kai tiivistetysti sen lauantaipäivän anti. 3-tulos 193,5 ja 4. sija... eihän se mieltä kamalasti lämmitä jos nyt ei kovin huonoakaan fiilistä jäänyt. Lähinnä suorituksesta paistoi treenin puute ja pieni epäonni noiden olosuhteiden kanssa. Et ei muuta kun lumien sulamista odotellessa, että saisi kunnollisia treenejä alle ennen seuraavaa koetta.
EVL:ssä Tiina ja Woitto tekivät 1-tuloksen ja ottivat luokkavoiton, Annelle ja Oonalle 3. sija 3-tuloksella. Et semmoista touhuilua tänä viikonloppuna!