Eilen Keira sitten lähti Suskun ja Miian kanssa kohti Tanskan maata! Itkuhan siitä tietysti tuli kun neidin tavaroita pakkailin... kääks! jos väännän itkua jo kun tyttö on muutaman päivän poissa kotoa, niin saa nähdä kuinka kovasti vollotan sitten kun Keira lähtee pariksi kuukaudeksi pois!! Noh, onneksi täällä kotona riittää tuota belgipoweria...

Mutkan kanssa on touhuiltu kaikenlaista pientä. Tuossa yksi ilta väläytettiin tytölle vähän agilityn ihmeellistä maailmaa, ja mentiin putkea! Mutkahan innostui putkesta kovasti, eikä kai olisi malttanut lopettaa ollenkaan... oli kuulema niin nopea, ettei meinannut kuviakaan saada otettua. :D Alla neidin taidonnäytteitä. :)

1688579.jpg

1688580.jpg

Eilen kävin pölkkärien kanssa taas uimassa. Tosin tällä kertaa Kaisa ei innostunut kuin kahlailemaan, mutta emäntä sitten kävi (viimein) heittämässä talviturkin! Mutka oli aika lunkki uimakaveri, hieman haukkui ensin kun läksin uimaan ja urheana tyttönä olisi varmaan tullut minut "pelastamaankin". Siinä kun neitiä rauhoittelin ja hää huomasi, että eihän se äippä mihinkään karkaa, niin siellä me sitten polskittiin yhdessä menemään. Mainio otus! :)