Nyt on Keira-tyttö palannut kotiin Lego-sulhon luota. :) Toinenkin astutus oli onnistunut hyvin, joten nyt alkaa sitten muutaman viikon piinaava odotus, että onko sieltä pentusia tuloillaan... Kovasti sai neiti kehuja, kun oli käyttäytynyt niin upeesti koko matkan ajan!

Mutkan kanssa on harjoiteltu pääasiassa ihan noita arkitottelevaisuusjuttuja ja lenkkikäyttäytymistä. Aika paljon ollaan treenattu myös esineistä irti päästämistä. Palloista sun muista on alusta asti päästänyt ihan nätisti, mutta vetolelut on niiiin ihania, että niiden kanssa on sitten saatu tehdä vähän enemmän töitä. Nyt alkaa niidenkin irrotus sujua jo ihan mallikkaasti, kun tyttö on tajunnut, että sillä keinoin saa leikin jatkumaan ja äipän superiloiseksi!
Mutka oli myös tiistaina agikentällä mukana, ja siellä päästiin kokeilemaan leikin varjolla vähän keinua, putkea ja keppejä. Keinua tuo pisteli menemään kuin vanha tekijä, toki jarruttelin vähän ja pitelin keinusta kiinni ettei se römähdä liian kovaa alas. Ja putkihan oli jo tuttu juttu, ja saatiin Arwo-kelpiekin Mutkan perässä sitä kivasti menemään. Kepit oli ihme säätämistä, kun en näköjään edelleenkään osaa ohjata noiden namien kanssa niitä sujuvasti. :D Luulen, että päädyn Mutkankin kanssa opettelemaan vinokeppien kanssa tuon pujottelun.

Mutka tosiaan sai uuden leikki- ja treenikaverin, kun Tiinalle saapui Warman poika Arwo viime viikonloppuna. Kaikenlaista mukavaa onkin jo pentusten pään menoksi suunnitteilla. ;)

Onnin kanssa on treenattu säännöllisesti, ja oikein mukavaa on ollut! Siirryttiin nyt piirinmestaruuskisoihin asti treenaamaan Elinan ryhmään, jossa siis treenaa MM-karsintoihin ja piirinmestaruuksiin tähtääviä koirakoita. Seuraavat kisat meillä on tiedossa puolentoista viikon päästä Mikkelissä. Sen suurempaa kommentoitavaa kun ei ole tällä hetkellä treeneistä, niin menköön Onnikin tänne "Yleistä"-kategorian alle. ;)