Nyt on sitten colliemestaruudet ja piirinmestaruudet takana. Lauantaina ei sitten tarvinut koko päivää kisapaikalla viettää, kun töhöilin meille Onnin kanssa hylyn ensimmäiseltä radalta, joten colliemestaruusradalle ei ollut asiaa. :( Lähtö oli aika haastava, kahden hypyn jälkeen piti kääntää putken siihen päähän joka ei ollut suoraan hyppyjen edessä ;)...Onni karkasi hieman lähdössä, ja vaikka ehdinkin kääntää putken väärältä päältä pois, niin taisin itse siinä hötäkässä ajautua sen oikean putken pään eteen, ja niinpä Onni ajautui vieressä olleelle hypylle.

Noh, tästähän me ei masennuttu kuin hetkellisesti, ja sunnuntaina piirinmestaruuskoitoksissa saatiin jo sitten tulostakin aikaan! Agirata oli todella vaikea, radan jälkeen tuntui etten ole käskyttänyt mitään muuta kuin "tässä, tässä, tässä". :) Niinpä saatiin sitten aikaa tuhraantumaan radalla aika paljon, mutta ajattelin, että parempi pelata vähän varman päälle. Tuloksena kymppi (puomin ylösmenokontakti ja kielto kepeiltä) ja yliaikaa, jolla sijoitus 15. Näytti siellä menevän ylkkää aika monella muullakin, että kaipa se ihanneaikakin oli sitten aika tiukka. Molemmat ratavirheet oli tyhmiä ohjausvirheitä, puomille en muistanut varmistella, kun olin niin helpottunut kun selvittiin alun vaikeasta putkeen viennistä, kepeillä olisi sitten pitänyt tehdä Onnille parempi linja, mutta hätäilin vähän liikaa. Hyppyrata sitten vaikutti jo tutustumisessa jotenkin tosi kivalta. Tässäkin Onni pääsi hieman varastamaan, mutta olin onneksi varautunut asiaan. :) Pari tiukkaa kohtaa, joihin kuitenkin ehdin hyvin valssamaan ja kääntämään... maalissa tuloksena puhdas nolla ja 3. sija!! Kun kärkipäästä sitten monta koiraa meni hylylle, niin hyppyradan nolla sitten nosti meidän sijoituksen kokonaiskilpailussa viidenneksi!! :D Eipä ne piirinmestaruuspokaalitkaan nyt niin kauaksi jääneet... Ja tosi tyytyväinen olin meidän yhteistyöhön, Onni nimittäin toimi radalla kuin unelma! :)

Joukkuekisassa meidän joukkueessa mun ja Onnin lisäksi kisasivat Timo Taran ja Huldan kanssa sekä Leena TiiPiin kanssa. Meillä oli tosi tasaväkinen joukkue, sillä kaikki koirakot menivät hylylle. :D  Ei ainakaan jäänyt mitään jossiteltavaa. ;) Ei tainnut kellään olla enää kamalasti paukkuja jäljellä siinä vaiheessa päivää...
Lau:n toinen maxijoukkue, Tiina ja Warma ja Woitto, Anne ja Oona sekä Maiju ja Riva sijoittui toiseksi. Onnea likat!! Ja mineissä tuli joukkuepiirinmestaruus Lappeenrantaan!