Keira lähti keskiviikkona Suskun luo... eilen aamulla ihmettelin, kun ei ollutkaan mustavalkoinen möykky sängyn vieressä lattialla odottamassa mun heräämistäni... mutta eiköhän tähän totu pikkuhiljaa. Onneksi tuo pikkusuhari järjestää kyllä ohjelmaa riittämiin, niin ei ehdi liiaksi ikävöimään.
Äsken sain hävetä silmät päästäni, kun Mutka hyppäsi naapurin takakonttiin. Naapurin rouva oli juuri purkamassa tavaroita autosta, niin Mutka sitten tuosta mein etupihalta bongasi avoimen kontin ja hyppäsi sinne! Sen jälkeen sitten paineli muina miehinä naapurin eteiseen tutkimaan, että mitä kivaa siellä kontissa oikein oli. Noh, onneksi ei tainnut naapuri pahemmin järkyttyä asiasta...

Alla pari kuvaa Onnista ja miusta radalla. Ylempi kuva on Kouvolasta, mein ekalta nollaradalta :), jonka tuomarina toimi Martti Salonen. Kuvan on ottanut Anne Lind. Toinen kuva on Lappeenrannasta lauantailta, Anders Virtasen agiradalta... kumpihan meistä huutaa tuossa kovemmin. ;) Tämän kuvan on napsaissut Marika Blom.

1843165.jpg

1843162.jpg

Alla vielä kuva mein söpöliinistä poseeraamassa... on hää vaan kaunis! <3

1843182.jpg

... yritin ottaa myös kroppakuvia Mutkasta, mutta mitään oikein onnistunutta en saanut aikaan. Ehkees jatkamme kuvaussessiota huomenna Sampon avustuksella. :) Nyt pentutreeneihin! :)