Nyt on Keira päässyt jo pariin otteeseen treenailemaan agia. Varovasti on tietenkin aloitettu, ettei tapahdu mitään loukkaantumisia. Ensimmäinen kerta meni sitten enempi ja vähempi hökkyröintiin... eli into tuota lajia kohtaan ei ainakaan ole mihinkään kadonnut!! :D
Tuossa Keiran tauon aikana ollaan monesti Sampon kanssa juteltu Keiran agilitysta, ja Sampo innostuikin asiasta kovasti... lopullisesti viimeistään MM-kisojen suorituksia seuratessaan. :) Niinpä päätettiin ennen Keiran kotiin paluuta, että kokeillaan molemmat Keiraa, ja katsotaan kumman kanssa homma alkaa sujua paremmin. Kun oltiin ekaa kertaa kentällä tauon jälkeen, ja Keira näytti nämä kaikki "parhaat" puolensa, niin mulle alkoi yhä vahvemmin tulla se tunne, että me ei olla Keiran kanssa jotenkin sopiva kombinaatio agiradalla... ehkä me liian kauan tahkottiin niiden ongelmien kanssa, eikä oikein kumpikaan enää luoteta toisiimme tarpeeksi. Sampon kanssa Keira alkoi kuitenkin alun hökkyröinnin jälkeen mennä ihan kivasti, ja kun Sampokin tykästyi Keiran kanssa menemiseen, niin päädyttiin siihen, että Sampo ja Keira aloittavat treenaamiseen ikäänkuin "puhtaalta pöydältä". Parit omatoimitreenit ja yhdet ryhmätreenit on nyt takana, ja sanoisinpa, että kaksikon meno näyttää todella hyvältä!! Eilisissä treeneissä Keira teki mm. niin mahtavat alastulokontaktit, että oksat pois!! Nyt vaan edetään rauhallisesti ja määrätietoisesti, eikä päästetä hommaa lipsumaan missään kohtaa. Luulin, että itselleni olisi kovempikin paikka jättäytyä sivuun "personal trainerin" rooliin, mutta kun olen nyt kaksikon menoa katsonut, niin tuntuu että tämä on Keiran kannalta paljon parempi ratkaisu. Pääasiahan on, että koira ja ohjaaja nauttivat yhdessä siitä tekemisestä.

Ja jäähän meille Keiran kanssa nämä kaikki muut lajit sitten. :) Tokoa on jo vähän otettu, ja epäviralliseksi tavoitteeksi on asetettu myös osallistuminen jälkikokeeseen jossakin vaiheessa. Et kyl meillä tekemistä riittää. ;)  

Mutka on tietysti ollut omatoimitreeneissä mukana myös, ja omaksunut kaikki uudet jutut todella nopeasti. Uutena esteenä on repertuaarin otettu keinu, jota ollaan nyt tehty niin, että matala pää on muurin palikan päällä ja laskeutumispää korkean pöydän päällä, jotta keikaus on tässä vaiheessa vielä mahdollisimman pieni. Takaaleikkaukset ja valssaukset neiti tajuaa jo todella hyvin... ja irtoaa hyppyjen taa ja putkille paremmin kuin mein aikuiset koirat! :)