Keiran "kohtaus" ei onneksi ole uusinut, ja muutenkin tyttö näyttää kaikin puolin toipuvan hyvin. Sampo on nyt ottanut asiakseen Keiran kuntouttamisen, yhdessä painelevat tuolla pitkin Uus-Lavolan raitteja, Keira hieno uusi Back on track -loimi yllään. :) Ja kun ei liikkumaan ole päässyt muuta kuin hihnassa, niin Sampo on opettanut Keiran naksuttimelle, ja sen kanssa jo jos jonkinlaista temppua, kuten piilossa olevan tohvelin hakua ja vilkuttamista. :D
Harmittaa, kun juuri tuolloin kohtalokkaana perjantaina Keira ja Mutka leikkivät ensimmäistä kertaa lenkillä siten, että Keira juoksi Mutkaa karkuun. Nyt on sitten taas menty erillislenkeillä, mutta jospa tästä sitten taas jossain vaiheessa päästäisiin takaisin "normaalielämään". Tänään oikein tarkkailin Keiran liikkumista, ja mun mielestä liikkuu kyllä huomattavasti rennommin jo!
On kyllä hauska nähdä, miten noilla belkkareilla synkkaa keskenään! Kun nuo lähes 10-vuotias ja reilu 1/2-vuotias painaa tuolla metsikössä täyttä rallia menemään, ja molempien silmät sen kun loistaa innosta, niin on se kyllä mukavaa katsottavaa. :) Käytin Kaisan torstaina Miettisen Suvilla hieronnassa, ja kuulema lihaksistakin kyllä huomasi, että on tullut pennun kanssa vähän riehuttua...  ;)

Mutkan kanssa ollaan silloin tällöin treenailtu kaikkea pientä, agiakin käytiin taas pitkästä aikaa ottamassa, ja kyllä olin taas kerran ällistynyt, miten taitava tuo pentu on!! Ei olla tähän mennessä otettu rengasta kuin ihan satunnaisia kertoja, mutta niin vaan hyppy-hyppy-rengaskin sujui molemmin päin oikein hienosti!  Ja muutaman hypyn ja putken pyörittelyt sujui kaikin päin ilman ongelmia... pääsin jopa leikkaamaan putkella takana. ;) Lisäksi pihalla on otettu touch board -treeniä, ja tänään kokeilin sitten sitä kosketusalustaa hyvin, hyvin matalan contact trainerin päällä pari kertaa... ja hihnassa kun rauhallisesti mentiin, niin hyvinhän se tassu siihen osui! Ja alastuloa tietysti ollaan vahvisteltu myös.
Tokossa on myös vahvistettu perusjuttuja, ja tänään tein taas tärkeän havainnon omasta liikkumisestani... ihmettelin, kun Mutka pyrkii koko ajan paikalla käännöksissä jotenkin hieman vinosti eteeni... huomasin sitten, että itse olen koko ajan yläkroppa vähän vinossa, joten ihmekös tuo (ei sitä vissiin mun ole tarkoitus tillittää sitä koiraa, vaan toisinpäin)! Heti kun ohjaaja oikaisi kroppansa, niin johan alkoi käännöksetkin suoristua. ;) Luoksetulo neidillä on hyvin "belgimäinen", eli hurjalla vauhdilla kohti ja oikein tömähtäen rintakehä kiinni mun jalkoihin. :D Uutena liikeenä otin eilen repertuaariin liikkeestä maahanmenon leikin varjolla... ajattelin, että kun tuota seuraamista on kohta jauhettu aika lailla, niin pitää jotain uutta keksiä ettei neidin mielenkiinto lopahda. Noh, tämähän oli Mutkasta hillittömän hauskaa, ja tietty sen jälkeen tarjoili sitä maahanmenoa joka väliin. ;) Ja ihanasti oikein hypähtää sivulla maatessaan "istu"-käskystä ylös. <3
Yritin tänään tehdä lyhyen peltojäljenkin tuossa lähistöllä Mutkalle, mutta taisinpa taas valita niin totaalisen huonon paikan että!! Olihan se lähellä lenkkipolkua, mutta ajattelin ettei siellä nyt kukaan ole kuitenkaan liikkunut... huomasin sitten jäljen ajovaiheessa muutamat hevosen jäljet sun muut siinä pellolla!! Noh, Mutka ei tainnut oikeaa jälkeä oikein bongata missään vaiheessa... suihkaili ihan omiaan... niinpä kun olin pariin kertaan ohjannut takaisin jäljelle tuloksetta, niin käärin liinan vähin äänin kasaan ja lähdettiin takaisin kotiin. Äh, pitäisi nyt ainakin yksi kunnollinen jälki päästä tekemään ennen lumien tuloa!!

Niin, ja vihdoin on myös mein hienosta taideteoksestamme kuvia! Eli family Kokkonen proudly presents... THE contact trainer!

2049809.jpg

Mutkan 2on-2off:
2049807.jpg