Täällä vietellään pölkkärien kanssa hyvin rauhallista eloa. Sampo ja Keira lähtivät Mikkeliin... Sampolla on työreissu, ja samalla kävivät sitten päivällä treenaamassa agia. Sampo kertokoot siitä sitten enemmän. :)

Mutka-tyttö onkin ihan levossa, sillä on hieman ontunut vasenta etujalkaa. Luulen, että siihen kävi perjantaina lenkillä joku, sillä perjantai-iltana se sitä jotenkin aristi. Lauantaina ei kuitenkaan enää ollut minkäännäköistä oiretta, ja sen takia sitten uskalsin agiakin ottaa... ajattelin, että ehkä on ollut anturassa joku mikä on painanut tms., kun niin nopeasti meni ohi. Mutta nyt tosiaan eilen alkoi taas lenkin jälkeen sitä vähän ontua... eipä tuo ihme noilla liukkailla ole, jos on onnistunut sen jossain venäyttämään. Olen tutkinut ja käännellyt ja väännellyt jalkaa, ja mistään se ei kyllä mitenkään arista... joten toivotaan että menee levolla ohi!

Ajattelin, että hieronta tuskin ainakaan huonoa tekee... ja niinpä otin projektiksi sitten tänään hieroa molemmat belkkarit. Täytyy sanoa, että kun ensin käsitteli kymmenkuisen ja sen jälkeen melkein kymmenvuotisen, niin olihan siinä lihasten kimmoisuudessa "pientä" eroa havaittavissa. ;D Mutka antoi hieroa yllättävän hyvin... oletin  tapahtumasta hirveää härdelliä, mutta suurimman osan ajasta neiti köllötti oikein nätisti paikallaan. Oikean puolen keskiselän hieromista vähän protestoi... voipihan se olla selässäkin joku lihas venähtänyt, joka tuota ontumista aiheuttaa. Kaisalla oli kyllä lihakset aika jäykän oloiset, etenkin siitä nikamavamman kohdalta... jonkin verran sentään saatiin niitä pehmenemään. Tuntuu, että ranka on siitä kohtaa myös hieman enemmän notkollaan kuin ennen... vaan eipä sille taida muuta mahtaa kuin yrittää pitää ainakin ympäröivät lihakset kunnossa. Ja kaipa noista ravintolisistäkin jotain jelppiä on... ainakin liikkuu ihan kivasti kun saa olla vapaana. Hihnassa kulkeminen sitten on mitä on... onneksi ei ole paljon hihnaa tarvinut neidille vilauttaa.

Tänään piti olla Kaisallekin ihan lepopäivä, mutta Santtu sitten hälyttikin minut agihallilla käymään allekirjoittamassa parit paperit. Joten kun ei osaa ilman koiraa liikkua, niin hilppaistiin sitten tuosta metsän läpi Kaisan kanssa Totokadulle... ja Kaisa voi nyt junnuille kehua, että on käynyt jo uudessa hallissa. ;D Pitihän siellä nimittäin vähän käydä sisälläkin kurkistelemassa... ihanhan tuo rupeaa näyttämään jo hallilta!

Mutkan kanssakin piti vähän sentäs jotain ottaa, ettei neiti ihan tylsisty. Joten päivän teemana on ollut noutokapulan pito. Neidin otteet  kapulasta kun on tähän mennessä olleet suhteellisen rajuja (tai toinen vaihtoehto että paiskaa sen mun jaloille), niin yritettiin nyt tehdä pitoja vähän hillitymmällä otteella. ;) "Pidä" ja "irti" paikallaan onnaakin jo kivasti....  itse noutoliikettähän me ei oikein olla harjoiteltu kuin patukalla ja muilla esineillä... Kaik sit joskus aikanaan. ;)

Kohta sit vielä vehnätyynyä kumpaisenkin selkään ja jos kerrankin pääsisi vaikka ajoissa nukkumaan...