Viikonloppu meni taas tohistessa kaikenlaista... ja nyt onkin olo väsyneempi kuin viikonloppua aloittaessa. ;) Lauantaina matkattiin Tuijan luo agilitya treenaamaan. Mentiin rataa, josta pätkin Mutkalle sitten sopivia osioita. Ensin suoritusvuorossa olivat Keira ja Sampo. Hieman vaikeuksia oli ohjaajalla kepeille viennissä ja ekassa hyppykuviossa, mutta kun molemmat osapuolet hieman rauhoittuivat (Keira henkisesti ja Sampo fyysisesti ;)), niin homma rupesi pelittämään tosi kivasti! Ihan kaikkea en nähnyt, kun piti sitten Mutkaa lähteä lämmittelemään, mutta "hyvä tyttö!" -huudoista päätellen ei se kovin huonosti voinut mennä. ;D Puomikin oli radalla, ja alustalle "täppäilyt" on kyllä todellakin tuottaneet toivottua tulosta... Keira otti alastulokontaktit tosi upeesti! Myös "pimeän" keppikulman oli kuulema hakenut erinomaisesti. Eli ei muuta kun ohjaajan kädenliikkeet hallintaan, niin kyllä tuosta paketista tulee todella hyvä!!
Mutka teki jälleen kerran keskittyneesti hommia, eikä aika vaikeat hyppykuviot tuottaneet suurempia ongelmia. Puomin skippasin ihan suosiolla, ja kepitkin, kun alkoi olla pientä kuumumista havaittavissa (ensin olin kyllä pariin kertaan itse ohjannut aloituksen pieleen)... otettiin sitten kepit yksittäisenä lopuksi. Olin yllättynyt, miten hyvin Mutka irtosi putkille! Ja hyvin tuo kyllä tuota mun ohjaustani katsoo. Taitava pentu!
Tuossa viikonlopun aikana mietittiin myös hieman treenejä radan lukuun (erityisesti Sampolle) sekä kropan hallintaan (erityisesti mulle), ja niitä ruvetaan tässä nyt sitten pikkuhiljaa toteuttamaan...

Eilinen olikin sitten taas hyperaktiivinen päivä! Päivä meni hallitalkoissa rehkiessä, sitä ennen olin käyttänyt tytöt lyhyellä lenkillä, ja sen jälkeen tehtiin sitten "oikea" lenkki. Tämän jälkeen lähdin sitten vielä sekä Mutkan että Keiran kanssa LPKY:n tokotreeneihin. Oli kyllä aikas härdelli se koirien vaihto siinä ryhmien välissä, mutta ajattelin, että otan molemmat, kun Keirallekin tekee hyvää tuo vieraassa porukassa treenaaminen ennen koetta. Mutkan ryhmässä tehtiin aika perusjuttuja... paikalla makuussa pidin tahallaan aika pitkään, muut palkkaili ja leikittikin vieressä, mutta tyttö taas napotti paikallaan. Silmiin en kyllä sitä uskalla katsoa, vaan tiiviisti tuijottelin nytkin parkkihallin peräseinää. :D Maahanmenoa ja seisomista otettiin "vapaamuotoisesti", samoin seuraamista. Myös luoksepäästävyyttä on nyt molemmilla kerroilla tuolla otettu, ja yllättävän rauhallisena Mutka siinä pysyy. Ryhmän jälkeen kouluttaja sitten kysyi, onko mulla tulossa seuraavaan (edistyneiden) ryhmään koiraa. Olisi pyytänyt meidät Mutkan kanssa siihen mukaan, eli ilmeisesti Mutkan treeni näytti muidenkin silmissä ihan hyvältä. :) Kaksi treeniä putkeen olis kyllä ollut ihan liikaakin, ja tosiaan kävin sitten kiireesti nakkaamassa Mutkan autoon ja hakemassa Keiran puolestaan hihnan päähän... ja ehdittiin sisään juuri ennen kuin hallin ovi meni kiinni. :)
Keiran ryhmässä olikin tuttuja, kun sekä Tiina ja Warma että Jenni ja Chiqi-äippä olivat treenaamassa... eikä muutkaan treenikaverit uppo-outoja olleet. Paikalla makuuta harjoiteltiin siten, että välillä käytiin koiran luona, jätettiin uudelleen, mentiin koiran "väärälle" puolelle, jätettiin taas uudelleen, sitten koiran eteen ja siinä piti tehdä erilaisia liikkeitä (käsien pyöritys, kyykkyyn meno). Käsien pyöritys oli sitten jo liikaa... neiti oli sen näköinen, että jaahas, tästä alkoi nää kaukokäskyt, ja pomppasi seisomaan. :D Noudossa saatiinkin sitten erinomaista harjoitusta... lainattiin Chiqin kapulaa, ja heitto piti vielä tehdä siten, että muut seisoivat siinä vierustalla. Eka kerta menikin sitten vähän kyräilyksi, ja ällö kapulakin piti välillä tiputtaa suusta ja kantaa sitten marttyyrimaisesti laipasta. Mutta paineenkin alla kapula kuitenkin palautui mulle! Otin noudon sitten vielä toisen kerran samalla systeemillä, ja se sujui jo paljon paremmin! Tämmöistä treeniä pitäisi kyllä tehdä enemmänkin! Myös kaukot otettiin, ja ne sujui sitten tosi mallikkaasti! Eli hyvä mieli jäi kumpaisenkin kanssa tokoilusta.

Sekä perjantai-iltana että eilisiltana innostuttiin sitten vielä Hannen kanssa hiihtelemään. Ostettiin kumpainenkin uudet perinteisen sukset, niin pitäähän niitä nyt innokkaasti käyttää! :) Kaupunki on kyllä tehnyt hienoa työtä, kun on saanut Kisapuistoon ladut ajettua, vaikka tämä lumitilanne on mitä on. Toivotaan, että tällä viikolla saatais nyt edes vähän lisää lunta ja sitä myöten lisää latuja!

Alla vielä belgien söpöilyä... tuosta asennosta yllätin neidit lauantai-iltana nukkumasta. :) Jostain on pitänyt villasukka ja luukin kaivaa kainaloon. :D