Tänään nukuin tunnin verran pommiin, ja ei tämä päivä ole oikein kunnolla käynnistynyt missään vaiheessa... ja kun en töissäkään oikein saanut mitään aikaan, niin lähdin sitten vähän aiemmin kotiin, ja kaappasin tytöt kyytiin... suuntana Tapavainola ja siellä junnuosaston kanssa tokoa ja koko jengin kanssa sitten lopuksi juoksentelua pellolla/metsässä.
Mutkan kanssa tuo seuraaminen edistyy edelleen kivasti... vieläkin ehkees aavistuksen voisi viettiä saada korkeammaksi, mutta kyllä tuo jo ihan toisen näköistä on tuo tekeminen! Ja patukan irrotus onkin sitten taas astetta haastavampaa kun tarraa siihen niin innolla kiinni jos sen tiputan palkaksi... Neiti tarjoilee tuota seuraamista myös lenkillä kovasti (ja hyppii todellakin päin!) ja hakeutuu muutenkin paljon kontaktiin, joten ainakin vaikuttaisi, että neidillä on hyvinkin positiiviset fiilikset tuosta hommasta. Haukuttaminen onnistuu "härnäämällä" kun Mutka on kiinni, mutta treenitilanteessa tarjoaa aina vaan maahanmenoa. X) (ehän sekään tosin huono ole ;)) Pikkuhiljaa siis... Treenailtu ollaan lyhyitä pätkiä päivittäin, ja välillä sitten ihan leikitty vaan.

Keiran kanssa otin tänään kokeenomaisesti liikkeet (paitsi nyt juuri tajusin että unohdin kaukot :))... kävipä nimittäin niin, että saatiin peruutuspaikka ensi sunnuntain Janakkalan tokokokeeseen! Kaikki muu sujuikin hyvin, seuraaminenkin oli alusta asti tosi skarppia, vaan se luoksetulo taas kerran tökkii! Jotenkin Keira kai ymmärsi minut väärin, kun heitin lelua sille palkaksi... säikähti kai sitä heittoa jotenkin (tai jotain muuta mitä en itse huomannut että tapahtui sillä hetkellä), ja sen jälkeen veti sitten jumit päälle tuohon luoksetuloon. Tein sitten välissä ruudun ja noudot (jotka tekikin loistavasti ja hyvässä vireessä) ja yritin palata luoksetuloon tekemällä sitä suorana... vaan ei, edelleenkään ei vaan saatu edes suoraa luoksetuloa oikein sujumaan. Aikani härnättyäni patukalla sain sitten neidin jo aikamoiseen ylivireeseen ja siitä sitten viimein juoksemaan patukkaankin kiinni... mutta kaikenlaiset pysäytykset voitiin taas unohtaa ihan suosiolla. Voihan puuh miten voi olla hankala tuo liike meille!! Eihän se koskaan ole loistokas ollut, mutta en tiedä miten se on noin kuralle voinutkin mennä. Viikossa ei ihmeitä tehdä, mutta yritetään nyt jotain taas kumminkin.

Keiran kanssa oltiin myös eilen LPKY:n tokotreeneissä, siellä liikkeinä paikalla makuu, seuraaminen, istuminen ja luoksetulo. Seuraaminen oli siinä hälinässä todella hyvää, siihen olin erityisen tyytyväinen! Kokeilin istumaan jättöä vähän eri tilanteissa, seuraamisesta, edessä ja seuraamisesta juoksussa, ja tässäkin neidin toiminta oli oikein napakkaa. Luoksetulon tein suorana, ja tuolla se vielä pelitti sutkoht... vauhtia olis toki saanut olla enemmän.
Mutkaa en mukaan ottanut tällä kertaa, kun luulen että muut eivät välttämättä ihan hyvällä katso noita meidän vietinnostatusjuttuja... eikä siellä ole oikein tilaakaan kunnolla sitä tehdä. Ja Mutkalle itselleenkin on varmasti parempi, että tehdään ilman suurempia häiriöitä, jotta voi keskittyä olennaiseen. Palataan porukoihin sitten taas, kun saadaan vähän varmuutta alle.

Mutkan kanssa sen sijaan treenattiin vähän agia tuossa pihalla. Otin muutamia toistoja hihnassa contact trainerilla siten, että kosketusalusta oli puomipäällä ylösnousussa ja A-pään alla oli sitten namilätkä. Erinomaista työskentelyä tyttöseltä jälleen kerran!! Eli nyt voin ruveta enemmänkin tuota tekemään ihan kokonaisena esteenä, kun hanskaa molemmat päät noin kivasti. Mutta hihnassa pysytellään...
Sampo ja Keira olivat myös agia treenaamassa perjantaina, ja Sampo oli oikein hyvillä fiiliksillä treenien jälkeen. Kirjoitelkoon vaikka taas itse lisää jossakin vaiheessa. :)

Kaisa vietti viime viikon mun vanhempien luona "lomalla". Ajateltiin, että kaikille osapuolille voi olla paikallaan vähän olla erossa toisistaan, kun viime aikoina on Kaisa ollut aika äreänä noita meidän junnuja kohtaan. Kaisan viikko olikin mennyt oikein loistavasti! Isän kanssa olivat päivät touhuilleet ja Kaisa pääsi vapaasti toteuttamaan itseään ainoana koirana talossa. Ajattelin, että näinköhän se lähtee mun mukaani enää ollenkaan, kun lauantaina kävin sen hakemassa. ;) Kiitos todella paljon Kaisan hoidosta!! Voi olla että saatte mummelin vieraaksi toistekin... :)