Tuon Janakkalan jälkeen on Keira saanut pysytellä ihan kokonaan erossa tokosta... tai siis itselläni ei suoraan sanottuna ole ollut motivaatiota treenata sen kanssa. Viime viikon Sampo ja Keira keskittyivät hallintatreeneihin, niistä taas Sampo kirjoitelkoon enemmän.

Mutkan kanssa teemana on ollut sitten "fiilistä tottikseen", eli ollaan käyty muutamia kertoja Tapavainolan kentällä tekemässä erilaisia juttuja, välillä ihan vaan leikkimässä. Ja kyllä mie luulen, että tuon vietin kanssa aletaan päästä aika kivaan jamaan.. Mutka on kentälle mennessä intoa täynnä, ja eilen kun kävelytin tyttöjä hihnassa ja alettiin lähestyä kenttää, niin tarjoili itse seuraamista, hyppi päin ja killitti silmiin. Olen nyt pari kertaa myös kuvaillut Mutkan seuruuta videolle... tuon vanhan digipokkarin kun lyö jalustaan, niin kyllä sillä jonkunnäköistä videota saa kuvattua (ääniä siihen ei valitettavasti saa) JOS muistaa laittaa muistikortin kameraan!! ;D Yhtenä päivänä olin nimittäin sujuvasti "kuvannut" ilman muistikorttia... (miten niin muka blondi??)
Seuruu näyttää videolla paremmalta kuin miltä se itsestä tuntuu... tosin vielä teen itse ihan liikaa turhia liikkeitä ja myös ihan liian helposti kumarrun kohti koiraa. Katsekontakti säilyy nyt Mutkalla erittäin hyvin... itseni pitää vaan vielä kiinnittää huomiota palkkaukseen, että tulee oikea-aikaisesti.
Nyt kun ollaan tuota seuruuta tahkottu viime viikot aika kovasti, niin aikomuksena on nyt keskittyä hetken aikaa sitten muihin juttuihin, eli vahvistaa paikkamakuuta, maahanmenoa, istumista, seisomista, luoksetuloa... ja panostaa myös leikkimiseen. Kuvailin myös mein saalisleikkiä videolle, ja siinäkin on itsellä vielä paljon oppimista, vaikka saalisvietin ja laumavietin yhdistämisessä olen kyllä mielestäni onnistunutkin kohtuuhyvin... Mutka on aina yhtä innoissaan noista leikeistä mun kanssa. :)

Agiakin on Mutkan kanssa pikkaisen treenattu... lähinnä siis contact trainerilla. Susan Salon videot on meikäläiselläkin katsonnan alla, ja pikkuhiljaa ruvetaan opiskelemaan myös Mutkan kanssa hyppytekniikkaa.