Tässäpä ei talokauppojen lomassa olla paljon muuta ehditty kuin Keiran kanssa agilitaamaan. Viime viikonloppuna oltiin Ruokolahdella, jossa oli _todella_ mukavat radat, ja vieläpä kaksi agirataa 1-luokkalaisille! Ekalta radalta tuli yksi kielto, kaksi rimaa ja muurin palikat vähän lenteli... hyvin kuitenkin sain Keiran rauhoiteltua lopussa, ja esim. puomin jälkeiset rimat pysyi tosi hyvin. Toisella radalla tyttö teki tosi nättiä työtä, mutta tietysti se piti itse sitten mennä mokaamaan... putkelta piti kääntyä vasemmalle suht jyrkästi hypylle ja jäin sisäkurviin ohjaamaan, enkä yhtään tajunnut, että ensimmäinen mitä Keira näkee putkesta tultaessa on kauempana oleva pituus. Keira sitten lähti sitä hakemaan, sain sen sieltä pois, mutta sitten en ehtinyt estää sitä hyppäämästä sitä hyppyä (jolle siis piti mennä) väärään suuntaan. Siinäkin radalla taisi kaksi rimaa tulla, muuten puhdasta. Mutta oikein hyvät radat siis Keiralta, paremmat kuin Mikkelissä!

Tänään sitten oltiin Kotkassa Itä-Suomen kaupunkiottelussa. Kyydissä meillä oli Keiran sisko Ashley ja Riina, jotka olivat ensimmäisissä kisoissaan. Kaksikon rata olikin oikein hienoa katsottavaa vaikka hylylle menikin, mutta ei muuta kun uutta kisaa putkeen vaan! (ja sitä on tulossakin sitten ensi viikonloppuna Lappeenrannassa).
Keira oli aivan upea!! Itse jätin sen selän taakse yhdessä kohtaa, ja ehdittiin siinä sitten sutaista sen johdosta yksi ylimääräinen hyppy. :) Mutta kerrankin tajusin olla näyttämättä koiralle, että hylky tuli, ja jatkettiin rataa siitä sitten niinkun se _piti _ mennä, ja loppurata menikin tosi hienosti. Ja mikä parasta, alas tuli nolla rimaa, juhuu!!! Keiran suoritus jäi myös tuomarin mieleen, ja Keira palkittiin tuomarin suosikkikoirana. :D Mie olin ihan pihalla kun meidän nimeä alettiin huhuilla, että eikös me saatukaan hylkyä... ;) Alla kuva "suosikista" palkintoineen.

593560.jpg

Äsken käytiin vielä pienryhmätreeneissä, ja hyvinhän tuo tyttö jaksoi Kotkan urakan jälkeenkin treenata. Ihan kivasti meni, vaikka ohjaaja vähän toheloikin välillä. :) Nyt on aika väsynyt otus tuolla sängyn päällä makoilemassa. Kylläpäs tuo agility on sitten mukavaa! Tuloksiakin yritän laitella kuntoon pikapuolin tuonne sivuille. Seuraavaksi onkin sitten vuorossa tokoa sunnuntaina Imatralla... saa nähdä onko sen jälkeen näin iloiset tunnelmat... ;D