... ei tosin ihan vielä, mutta jo ensi viikon loppupuolella saapuu meille Mutka-tyttö Ruotsin maalta! Tyttönen on viralliselta nimeltään Dubion Lumumba, käyttölinjainen malinois-vanhemmista syntynyt tervuneiti.
Koko juttu kävi kaiken kaikkiaan aika äkkiä - vasta puolitoista viikkoa sitten sain Tuijalta vinkin, että nyt olisi etsimäni "pörrömali" saatavilla, ja niinhän siinä sitten kävi, että heti tytön nähtyäni jäi semmoinen tunne, että tämä on se mun pentu! Ruotsiin lähtö pentua katsomaan osoittautui kuitenkin aika hankalaksi järjestää, mutta erinäisten vaiheiden jälkeen on nyt tyttö matkaamassa autokyydillä Suomeen ensi viikon lopulla. Kiitos siis kasvattaja-Katrille, joka luottaa tämän neitokaisen meidän hoiviimme!

Alla muutama kuva neitokaisesta reilun seitsemän viikon iässä. Kuvat on ottanut Anne ja Harri Huittinen, Mutkan Popsy-emän omistajat.

1605166.jpg

1605167.jpg

1605169.jpg

Täällä siis kuumeisesti odotellaan tytön saapumista! Ajankohta on oikein otollinen, sillä tuotapikaa alkaa meillä kummallakin kesäloma, ja sitä ennenkään ei tyttöä tarvitse jättää kovin pitkiksi ajoiksi yksin, kun töistä pääsee aina jompikumpi kotiin käymään hyvin, ja etäpäiviäkin mulla on nyt mahdollista pitää kun opiskelijat on lähteneet kesälaitumille, ja Sampolla vielä paremmin. Lisäksi on hyvin aikaa panostaa pennun peruskouluttamiseen, kun Keira on tauolla ja varsinkin sitten kun se lähtee Suskun luo pentujen ajaksi. Eipähän ole Kaisa-parkakaan niin yksinäinen sitten Keiran poissa ollessa... tosin hetki varmasti menee ennen kuin pieni riiviö Kaisan sydämen sulattaa... mutta epäilystä ei ole siitä etteikö niin tapahtuisi kunhan vanha neiti saa asiaa hetken sulatella. :)