Pikaiset päivitykset nyt minultakin välillä... on sellaista tohinaa tämä viikko, että oksat pois! Viikonloppuna nimittäin on Kuninkuusravit, ja meillä koiraurheilukeskuksella tapahtuu kaikenlaista... on asuntoautopaikoitusta, puffettia, koiraparkkia, fillariparkkia... Itse olen haalinut kasaan talkooväkeä, ja olen jo tässä vaiheessa suunnattoman kiitollinen, että agilityseuralaiset jaksavat uurastaa, vaikka tänä vuonna on talkoita ollut aikamoinen määrä. Vaan on komea hallikin, ja käyttöönottolupa myös sosiaalitiloille saatiin tällä viikolla, joten kyllä meidän kelpaa! Hyvä myö!!
Lisäksi palasin loman jälkeen töihin... tai ainakin työntekoon, sillä meillä on koko kerroksen työhuoneet poissa käytöstä remontin vuoksi!! Hirveesti deadlineja nyt elokuussa ja puutteellisin välinein ja materiaalein yritän nyt sitten tehdä töitä kotisohvalla... kylläpä ahdistaa!!

No mutta sitten näihin varsinaisiin blogiasioihin... Pinja soitteli mulle maanantaina, että lähdenkö Haminan tokokokeeseen, kun siellä oli vielä tilaa. Noh, yllytyshulluna ajattelin, että miksikäs ei... tarkoitus oli kuitenkin korkata Mutkan tokoura lähiviikkoina, niin enpähän ehdi turhaan hiulata ja pilata koko koiraa enne koetta. ;) Myös Mirka innostui ilmoittamaan Rapen mukaan, joten niinpä me tytöt (ja Rape) huristeltiin sitten eilen Haminaan. ALO-luokassa oli peräti 20 koiraa, ja meitä arpaonni suosi numerolla 8. Paikkamakuussa sytdän hakkasi kovemmin kun ikinä... Mutkan vieressä piipannut saksanseisoja ei ainakaan yhtään helpottanut asiaa... mutta täysi kymppi siitä tärähti, samoin kuin luoksepäästävyydestä!
Seuruut sujui hyvin (molemmista 9), mutta maahanmeno meni sitten plörinäksi! Siitä 0. Luoksetulo 8,5; seisominen 7,5 (tätä en oikein vieläkään ymmärrä, miksi tästä rokotettiin näin paljon! Videolta en edelleenkään näe mikä siinä meni pieleen!), hyppy 9 ja kokonaisvaikutus 9. Sitten kuumeista pisteiden laskentaa, jota en loppujen lopuksikaan saanut itse oikein... mutta tulostaulu sen sitten kertoi, että ykköseen riitti (vaikka Mirka yrittikin hämätä tulostaululta tullessaan ;)), 161,5p ja ALO1! Eli ilman maahanmenon nollaa olis ollut oikeinkin komeat pisteet.
Pientä hiomista siellä täällä, mutta nyt tiedetään missä mennään ja mitä treenata. On Mutkis vaan aika mahtipeli! :)
Yritän saada videonkin tänne linkitettyä kunhan ehdin kikkailla sen kuntoon.

Pinjalla ja Jillalla oli hieman huonoa tuuria paikkamakuussa... Jillaa puri joku ötökkä... muutamia sekunteja ennen ajan loppumista pomppasi hetkeksi ylös ja sitten meni takaisin maahan... mutta nollille ehti siis liike mennä. Yksilöliikkeet kuitenkin sujuivat hyvin, ja kaksikko nappasi komean kakkostuloksen. Rapelle myös maahanmeno nollille ja hypylle varaslähtö, muuten oli komeaa menoa myös Mirkalla ja Räpsällä, tuloksena 3-tulos. Kiitos tytöille matkaseurasta... ja Pinjalle, että houkuttelit mukaan! :)

Tiistaina oli epäviralliset agikisat, joiden jälkeen olin jo vähällä lahdata koko piskin! Ennen omaa lähtövuoroa Mutka jotenkin pääsi riuhtaisemaan itsensä hihnoineen päivineen irti mun kädestä ja lähti leikkimään hippaa radalla menevän koiran kanssa... sai sitten "saaliinsa" kiinni puomilla. Onneksi "vastapuoli" oli tuttu tottistreenikaveri, joka ei vähästä hätkähdä... Hanna ja Jermu saivat luonnollisesti ottaa radan uusiksi, ja täräyttivätkin puhtaan nollan tauluun. :) Mutka oli sitten niin saalisvieteissään kun nyt vaan koira voi olla radalle lähtiessä, ja tietenkään ei puomilla kuunnellut minua YHTÄÄN!! Itse olin niiin hiilenä, että en muista radasta oikeastaan mitään. Puomia lukuun ottamatta tehtiin kuitenkin puhdasta jälkeä, joten kai mie olen sitä johonkin sitten ohjannutkin. ;) Hypyt oli maxeilla 45cm:ssä, joten koettiin sitten todellista vauhdin hurmaa, ja ihanneaikakin alittui yli 18 sekunnilla.  Eli ilmeisen ohjattava on saalisvieteissään oleva pikkubelgikin!

Keira ei tällä kertaa ollut epiksissä mukana (olisittepa nähneet ilmeen kun lähdettiin belgien kanssa kotoa treenikamppeet mukana ja hää jäi yksin!!), kun keskittyvät Sampon kanssa nyt tekniikkaan. Ja Kaisan hienosta menestyksestä Sampo kertoikin edellä. On se vaan tavan mummeli! :D

Mitähän muuta...
Jälkeä käytiin tekemässä viime viikolla, ja ekaa kertaa oli  myös kepit mukana. Tein lyhyehkön jäljen, jossa yhteensä 8 ilmaisua: 6 purkkia, joiden päällä keppi sekä 2 paljasta keppiä. Ekasta paljaasta kepistä pyyhkäisi ohi, mutta toisen sitten jo ilmaisi! Ja muutenkaan ei sählännyt mitään ylimääräistä, ja malttoi ilmaisuissa mennä hienosti maahan. Jes!! Nyt ei muuta kun kepit vaan mukaan ja häivytellään ne purkit pikkuhiljaa...
Esineruudussa ensimmäinen tuli hienosti, mutta toisen kerran kun haetutin, niin pirulainen vaihtoi esinettä! :D 

Noniin, ja nyt takaisin töiden pariin...

Kirsi