Tässä viime viikonloppuna tehtiin koko perheen voimin reissu Länsi-Suomeen. Sampolla oli lauantaina paintball-turnaus Piikkiössä, ja sieltä sitten turneen jälkeen ajettiin siskon perheen luokse Poriin pariksi yöksi. Lauantaiksi tietty sitten sattui se kamalin hellepäivä, ja mulla oli täysi työ pitää koirat edes suhtkoht viileänä Sampon turnauksen ajan!
Hieman jännitti, miten siskon puolitoistavuotias Tuomo-poika ja nämä kolme hurjimusta keskenään pärjäilee, mutta aika lailla ongelmitta selvittiin! Mutka oli aluksi tietysti aika innokas, ja virtaa täynnä koko päivän häkissä ja autossa istumisen jälkeen,  a Tuomo katsoikin parhaaksi ensimmäisenä iltana katsella koiria vaan äidin tai isän sylistä. Seuraavana päivänä sitten jo touhuttiin yhdessä pihalla ja saipa Mutka nuolla Tuomon varpaitakin. :)

1774518.jpg

1774519.jpg

Keira on tässä viimeisen viikon aikana muuttunut todella oudoksi!! Syö aika huonosti, ja on jotenkin ihan omissa maailmoissaan... lenkillä senkun himmailee ja jää monesti vaan tuijottelemaan johonkin kaukaisuuteen. Etenkin tuolla Porissa vetäytyi aina johonkin suojaiseen nurkkaan makaamaan. Mahaansa kääntää vaan mulle rapsutettavaksi, muilta se pidetään visusti piilossa. :) Paljon laukka-askeleita ei neiti ota ja leikkimisen on lopettanut kokonaan. Eli toiveita on, että siellä ainakin joku pikku kaveri möllöttää! Tämä selviääkin sitten jo ylihuomenna, kun viedään Suskun kanssa Keira ultraan... eli jännitys tiivistyy!!

Jännitystä riittää myös huomenna, kun Kaisa menee pattileikkaukseen. Eli raporttia tiedossa niin Kaisan toipumisesta kuin ultran tuloksesta!