Eilen tuli vietettyä taas muutama tunti agilitykentällä... mikäs oli viettäessä mahtavassa auringonpaisteessa!  Tänään onki sit kaikkea muuta kuin miellyttävä keli, vaan äänestämään se kai olisi kohta rämmittävä tuosta metsän poikki... tulee ainakin lenkki hoidettua sitten samalla.

Eilen aamupäivällä ensin olin Sampon ja Keiran mukana Annen ryhmän treeneissä. Edistystä näyttää tapahtuvan treeni treeniltä, vaikka tietysti paikoin kaksikon yhteistyö vielä hakee uomiaan... ja itsekään en ole kaikkia "kommervenkkejä" muistanut vielä kertoa, vaan niitä tulee koko ajan pikkuhiljaa mieleen kun kaksikon menoa katselee. Rimat oli tällä kertaa jo 60cm:issä, ja hyvinhän ne ylhäällä pysyi! Pari rimaa tuli sitten ihan ohjaajan johdosta alas. :)

Iltapäivällä oli sitten penturyhmän vuoro, treeniseurana Tiina ja Arwo sekä Mirka ja Rape. Pentujen kanssa treenattiin taas takaaleikkausta, vähän putki-hyppypyöritystä, pussia, keppejä ja kontaktiesteitä. Hyvinhän nuo sujui jokaiselta! :) Mirka otti mein takaaleikkaustreenistä myös hieman videonpätkää. Kun en keksinyt miten niitä saisi tänne blogiin laitettua, niin pistin pari pätkää tuonne mein kuvasivuille. Ihanhan se näyttää jo lähestulkoon agilitylta! ;)

Lisäilen tähän vielä pari söpöilykuvaa mein nuoresta neidistä. Luutahan siis voi syödä mitä eksoottisemmissa asennoissa...

2014348.jpg

2014346.jpg

Hei äiskä pliiiis, enks mäki sais tulla sinne työhuoneeseen?! Oon ihan nätisti... jooko?!
2014345.jpg