Tässä viime päivinä on Mutkan kanssa keskitytty lähinnä pihatreenailuun. Lauantaina Sampo kuvasi pokkarilla videolle meidän tokoiluja, ja näköjään seuraamisessa on vielä vähän tiivistämisen varaa. Lisäksi pitää miettiä uudelleen tuo luoksetulo... minä hölmö kun menin opettamaan sivulle tulon alunperin silleen, että Mutka on tuossa edessä ja siitä kääntyy sivulle, niin nyt tietenkin sitten tulee jo valmiiksi vähän vinoon eteen kun ennakoi sivulle tuloa... joka kyllä sitten taas on jo oikein sujuva. ;) Varmaan virittelen jonkun esteen tuohon jalan kupeeseen, joka pakottaa Mutkan hakemaan oikean paikan edestä. Tai jos jollain viisaalla on antaa vinkkiä tuohon, niin niitä otetaan enemmän kuin mielellään vastaan. :) Eli ei nyt näitä tokovideoita vielä laiteta sivuille näkyviin, treenataan vähän lisää ensin. ;)
Lisäksi olen päättänyt opettaa noudon naksuttimen avulla ja taaksepäin ketjuttaen. Kapulan ottaminen suuhun ei kyllä näytä neidille tuottavan minkäänlaisia ongelmia. Tällä hommallahan ei kiire ole, mutta pikkuhiljaa sitäkin...
Naksutin on kyllä kaiken kaikkiaan Mutkalle hyvin mieluinen noissa tokojutuissa, erittäin hyödyllinen kapine kun sitä olen nyt tässä oppinut käyttämään!

Agilityssa alan pikkuhiljaa uskoa touch board -treenin toimivuuteen. :) Olen siis yrittänyt opettaa Mutkaa koskemaan kahdella tassulla kosketusalustaan, joka sitten jossain vaiheessa siirretään kontaktiesteiden nousukontaktille ja häivytetään siitä sitten pikkuhiljaa. Aluksi tuntui, että ollaan ihan umpikujassa, kun Mutka tarjosi aina vaan kaikki mahdolliset liikkeet maahanmenosta istumiseen lätkän päällä tapittaen samalla minua tiiviisti silmiin. :D Vaan nyt kun neiti oikeasti tajusi eilen homman juonen, niin tänäänpä osasi jo mennä itsenäisesti koskemaan alustaa minun jäädessä parin metrin päähän. Jipii!! :)))) Että ehkä se lätkä sitten joskus vielä siirtyy sinne kentällekin asti, ja päästään treenaamaan myös niitä nousukontakteja. ;) Alastulo matalalla puomilla onkin jo ihan kivassa mallissa.

Kävin eilen katsomassa Keiraa Mustilla ja Mirrillä, jossa hää on Blackyn kanssa toiminut innokkaana myyjänä. Painoa on jo 18 kiloa, ja sen on tyttö kyllä näköinenkin!! :) Pentujen liikkeet näkyvät jo selvästi, ja edelleen vasemmalla takana oleva kaveri vaikuttaa erittäin eläväiseltä. Olis kyllä hauska tietää kuka se niistä palleroista on, kun sieltä pihalle pullahtavat... noh, ehkä hän jatkaa villejä otteitaan myös pentulaatikossa. ;) Sain Suskulta muutamia kuvia Keiran Tanskan reissulta. Laitanpa tähänkin yhden näytteeksi, on niin onnistunut kuva!! Ja Keirakin vielä oma hoikka itsensä. ;D

1855610.jpg
Kuvan on siis ottanut Susanna Kuusela.

Kyllä tää odottavan aika on niiiin pitkää... 58 vuorokautta on nyt täynnä, joten pitkästi tässä tuskin enää onneksi tarvii odottaa. :)