Onpas tässä taas aikaa vierähtänyt! Mitään mullistavaa ei tässä muutamaan viikkoon ole tapahtunut... Keira on ollut juoksuilla, joten elo on ollut aika rauhallista.
Nyt juoksujen jälkeen ehdittiin jo lauantaina pyörähtää Pieksämäellä tokokokeessa... ja olisi kyllä voitu jättää pyörähtämättäkin. Mulla oli joku aivan eri koira kehässä kuin minkä kanssa olen töitä tottunut tekemään!! Syitä tähän voin vain arvailla, liekö hormonit sekoittaneet neitokaisen pään, kun kaikki oli niin jännittävää ja outoa olevinaan. Osa liikkeistä sujui ok, mutta puhti oli kyllä tekemisestä ihan poissa! Pari liikettä nollille, ja kokonaissaldo 182,5 pistettä, ei tulosta siis. Ei muuta kun ensi vuonna sitten uusi yritys! Lisäilen noita osasuorituksia tuonne tokotuloksiin jossakin vaiheessa.
Agilitytreeneissäkin ehdittiin käydä, ja siellä oli latausta sitten "hivenen" liikaa... kolme varttia riekkumista ympäriinsä, viimeisellä pätkällä malttoi neiti sitten jo tehdä muutakin kun soittaa suutaan. Noh, en tuota kyllä ihmettele... muutama viikko ilman agia on Keiralle varmaan ikuisuudelta tuntuva aika! :)

Käytin Kaisan verikokeissa tuossa viime viikolla, sillä se on ruvennut juomaan todella paljon, ja myös turkki on ollut tosi huono vähän aikaa. Keskiviikkona pitäisi sitten tuloksia saada sieltä suunnalta. Muuten on kyllä neito ollut ihan pirteä, selkä on kyllä taas hieman temppuillut, mutta lääkekuurilla ollaan sekin taas saatu jonkunnäköiseen kuriin.