Jos kaipaat uusia sisustuselementtejä kotiisi, niin Mutka-design on valmis auttamaan! Neiti oli ilmiselvästi päättänyt, että meidän rahi kaipaa hieman uutta muotoilua, ja niinpä eilen töistä tullessa meitä odotti tämä uskomattoman upea luomus :D:

1795822.jpg

Kun rahiparan kohtalo kerran näytti sinetöidyltä, niin jätin sen nyt Mutkalle "leluksi" johon saa purkaa energiaansa, jotta suuremmilta tuhoilta vältyttäisiin. Siellä hää nytkin pistelee sitä innoissaan kappaleiksi...
Äippä viettelee tässä etäpäivää kotona, kun ei töissä lukemisesta oikein tullut mitään... niinkun näkyy niin paljon paremmin se ei suju täällä kotonakaan. ;)

Keiran kanssa käytiin Suskua moikkaamassa kaupalla ja hakemassa samalla jo säkki penturuokaa, jota ruvetaan sitten pikkuhiljaa sotkemaan neidin ruuan joukkoon. Susku ja Aino olivat lähinnä järkyttyneitä, miten kovasti tuo tyttö näyttää jo levinneen! :D Vaakakin kertoi tänään, että paino tosiaan nousee kohisten... tasan 15kg on Keiralla tällä hetkellä mittarissa (lähtötilanne siis pikkaisen päälle 14kg)!
Ruokahalu on parantunut sitten viime viikon, ja muutenkin Keira vaikuttaa pirteämmältä kuin tuossa jossain vaiheessa, hakeutuu enemmän meidän seuraan kotona ja lenkilläkään ei ole ihan niin muissa maailmoissa. Ehkä "aamupahoinvointi" on siis hellittänyt hieman.