Tässä viime aikoina ei ole mitään kovin ihmeitä tapahtunut. Kaikenlaista pientä, lähinnä kotitreeniä on Mutkan kanssa tehty.. vähän tokoilua, touch board -treeniä ja vinokeppejä. Pari nurmijälkeäkin olen ajanut, ja ne on menneetkin ihan kivasti. Kovasti olen yrittänyt tästä lähistöltä bongata peltoa, jossa päästäisiin myös jäljestämään, mutta sopivaa en ainakaan vielä ole löytänyt.
Perjantaina oltiin sitten taas penturyhmän kanssa kentällä treenaamassa agia, ja hyvin sujuu jo kolmen hypyn tähtikuviot, s-putki, matala rengas sun muut! Tein myös samalla Mutkan kanssa rauhoittumistreeniä muiden suoritusten aikana, ja alun häröilyn jälkeen tyttö malttoikin olla tosi nätisti paikallaan istumassa.
Tällä viikolla olin myös pari päivää flunssassa, ja Sampo oli samaan aikaan reissussa... sinä aikana oli kyllä sekä pennun että miun hermot muutamaan otteeseen koetuksella... Mutkasta kun oli ihan mahdotonta ymmärtää, että äippä on kotona mutta silti ei tehdä mitään kivaa. Yritä siinä sit kattoa telkkaria, kun yks tunkee syliin tai työntää milloin vinkulelua milloin palloa naamalle. :)
Mutka oli myös yhtenä iltana kunnostautunut tuolla pihalla ja loikannut lehtikompostorin kautta aidan yli naapurin pihalle!! Ja korkeuttahan siis kompostorissakin on se lähemmäs metri, mutta eipä tuo näköjään ole este eikä mikään neidille. Naapurit oli ikkunasta kattoneet, että joku oravan näköinen mutta huomattavasti isompi heidän pihallaan kirmailee.. ;D
Viime viikonloppuna oltiin Mutkan kanssa turisteina jälkikokeessa, kun Tiina ja Warma korkkasivat pk-kisauransa... tulosta ei tullut, mutta hieno aloitus joka tapauksessa, hyvä te!! Oli todella mukavaa olla katsomassa, kiitos Tiinalle kun pyysit minut mukaan! Ja innostus tuota lajia kohtaan kasvoi kovasti, haaveissa on että mekin sitten joskus ollaan kokeessa onneamme koittamassa...

Ja sitten tietysti vielä Keiran ja pentujen kuulumiset... Kaikki on mennyt oikein hyvin, Keira on hoitanut pentuja mallikkaasti ja pennut kasvavat kohisten... painoa on tällä hetkellä kilon verran jokaisella, ja liikettäkin alkaa jo laatikossa olla ihan mukavasti! Myös Keiran Cina-mummo on innostunut pentuja hoivailemaan, ja kuulema tekevät välillä "vahdinvaihdon" jos Keira haluaa pitää vähän huilia pennuista. Hirmuisen vahvoja päitä näyttää pikkuisilla olevan... ne on varmaan sit periytyneet sieltä iskän puolelta. ;) Kuvia eiliseltä on jossakin vaiheessa luvassa tuonne pentujen galleriaan, nyt pitää nimittäin alkaa valmistautua Ruokolahden kisareissuun. Alla kuitenkin hieman esimakua. ;)

1905108.jpg
Pennut 15vrk