Keiralla tuntuu nuo hormonit hyrräilevän nyt vähän omaan tahtiin... ja se ei sitten kyllä tuolla agilitykentällä ole ollut ollenkaan hyvä juttu! Viime viikolla meni treenit ihan mönkään ja eiliset epävirallisetkin oli aika kaaosta. Keira käy kerta kaikkiaan niiiin kierroksilla, etten saa siihen oikein mitään tolkkua. Mutta eipä me masennuta, eiköhän tämä vaihe tästä ohi mene. :)
Tuo olotila sitten tuntuu tepsivän tokoon taas oikein hyvin... siinä nuo lisäkierrokset tekee näköjään hyvää. Maanantaina oltiin Huhtarissa treenailemassa porukalla, ja Keira teki niin hienoa työtä että! Varmaan myös tauko tuosta lajista on ollut ihan paikallaan, tyttö jaksoi todella innokkaasti kaikki liikkeet. Milloinhan olisi luoksetulo ollut noin nopea! :) Titi kokeili tokoilua Kaisan kanssa, ja ihan mukavaltahan heidän menonsa näyttikin! Tätä kokeilua tullaan varmasti jatkamaan myöhemminkin.
Kotipihalla otin äsken Keiran kanssa agia kolmella hypyllä ja putkella. Siinä malttoi tyttö keskittyä todella hienosti!! Kaikenlaiset pyörittelyt onnistui loistavasti, rimat oli korkeimmassa, ja eipä niitä montaa alas tullut. Nyt otetaankin itseksemme ihan simppeleitä juttuja vaan, jotta saadaan tuo pää (ja sen myötä rimat) taas kestämään vähän paremmin kasassa. Kyllähän tuo tyttö osaa kun vaan malttaa...

Muutenpa ei ihmeitä ole tapahtunut. Uuteen kotiin on kotiuduttu hyvin, mitä nyt kodinhoitohuoneen kuivatushurinat alkaa pikkuhiljaa kiristellä itse kunkin hermoja. Mutta onneksi se on vain väliaikaista. Uusiin lenkkimaastoihin ollaan päästy sinuiksi jo ihan kivasti ja ollaan ihastuttu niihin kovin! Päivi opasti yksi ilta meille nopeimman oikoreitin agilitykentällekin. Itse kun onnistuin ensimmäisellä kerralla valitsemaan "hieman" pidemmän reitin. ;) Huomenna suunta sitten mökille juhannuksen viettoon. Joten eipä muuta kun hyvää juhannusta kaikille!