Viime viikonloppuna oli sitten toistaiseksi viimeiset agilitykisat Keiran kanssa. Tulipahan sitten koettua neljän hyllyn viikonloppu!! Toinen kisapäivä meni aamusta asti vähän mönkään, kun ensin ohjaaja kaatui ja teloi polvensa treeniesteillä, ja sitten Keira onnistui toisella radalla katkaisemaan kyntensä, kun tuli jotenkin ihan suoraan riman päälle. Kynsi vääntyi aika pahan näköisesti, mutta onneksi ytimeen asti ei kuitenkaan mennyt, vaan vain kuori lohkesi... niinpä selvittiin säikähdyksellä ja parin päivän levolla. Molemmat agiradat onnistuivat odotettua paremmin kontaktien suhteen ja molemmissa hylly oli ihan pienestä liikkeestä kiinni - ekalla Keira tuli hypylle vähän huonosta kulmasta ja valitsi hypyn jälkeisen putken sijaan vieressä olleen hypyn, toisella agiradalla piti kääntää puomin jälkeen 90 astetta putkeen ja edessä suoraan oli hyppy... käänsin sit pikkasen liikaa, ja Keira sujahti väärään päähän putkea. Ekan päivän hyppyrata meni sit ihan ranttaliksi ja katsoin parhaaksi kantaa Keiran pois kesken radan. Ja myös sunnuntain hypäriltä pääsi neiti sylissä pois tuon kynnen vuoksi. Eli hyllytilaa on nyt sitten runsain mitoin tauon jälkeen olevia koitoksia silmällä pitäen. ;D

Paljonhan radoissa oli hyvääkin, ja siitä muistutuksena pari kuvaa alla. Ja kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy, niin aikamoinen pölly kävi kentällä molempina päivinä... jotkut sit ehkä pöllytti kenttää vielä enemmän kuin toiset. ;)

1605051.jpg
kuva © Jouni Tiitinen

1605053.jpg
kuva
© Jouni Tiitinen

Ohjaajakin pääsee välillä kuviin, jos sattuu olemaan tarpeeksi lähellä koiraansa:

1605055.jpg
kuva © Titi Mäkelä

Hyvillä mielin jätetään tosiaan tuo agi nyt ihan suosiolla ryhmätreenienkin suhteen. Heti tiistaina hainkin sitten colliepoika Onnin treenaamaan Keiran paikalle ryhmään. Jatkan tosiaan Onni-pojan puikoissa nyt kesän, kun Mari jää odottelemaan perheenlisäystä. Koska tästä lähtien agikuulumiset tulevat liittymään suurimmaksi osaksi Onniin, niin mielestäni Onni ansaitsee ihan oman osion tänne blogiinkin! Eli Onnin agikuulumisia lisää löytyy Onni-kategorian alta. :)