Kolmet treenit Onnin kanssa on tällä hetkellä takana, ja täytyy sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen siihen, miten meidän yhteistyö on alkanut sujua!
Ensimmäisellä kerralla tehtiin lähinnä yksittäisiä esteitä. Tällöin Marikin oli mukana kentällä, ja Onni tietysti oli aika kovasti mamman perään. Teki kuitenkin mun kanssa ihan hienosti kaikki mitä pitikin! Mutta ajateltiin, että joka tapauksessa on parempi, että näin alkuun ainakaan Mari ei ole kentällä mukana, niin Onni pystyy rauhassa keskittymään tekemiseen.
Niinpä tiistaina huristelin Taipalsaarelle hakemaan Onnin treeneihin. Alku oli vähän varovaista, ja itsellä meni hetki tajutessa, että valssia sun muita voi ihan huoletta käyttää ilman että tarvitsee pelätä tippuvia rimoja. Onnikin ensi alkuun oli vähän varautunut, mutta toinen pätkä oli mun mielestä jo oikein sujuva. Torstain treenit oli sitten jo ihan toisennäköistä menoa! Radatkin oli aika suoraviivaisia, ja molemmat liikuttiin mun mielestä hyvin. Onni vaikutti muutenkin oikein tyytyväiseltä, leikki innoissaan sekä ratoja ennen että niiden jälkeen ja toiselle radalle ampaisi sellaisella kyydillä että ohjaajalla meinasi tulla melkoinen kiire pussin jälkeen valssaamaan. :) Ja mikä parasta, treenit on olleet aikamoista hermolepoa mulle, kun Onni ottaa radan reunalla niin lunkisti, eikä siten itse tarvi kuluttaa kaikkea energiaa siihen, että saa koiran riekkumisen jotenkin hallintaan. Eli oikein hyvillä mielin tästä jatketaan eteenpäin!

Meillä onkin Onnin kanssa sitten aikamoisia haasteita jo tuotapikaa edessä, sillä ollaan mukana LAU:n SM-joukkueessa! Ennen näitä koitoksia päästään onneksi haistelemaan hieman kisatunnelmaa Ruokolahdella, eli ensimmäiset viralliset startit yhdessä on jo ensi viikon sunnuntaina! Täytyy myöntää että vähän jännittää...