Pitkästä aikaa on ollut ihan vapaa viikonloppu, ja sitä on vietetty kotosalla lenkkeillen ja treenaillen. Tänä aamuna saimme myös vieraaksemme Päivin Lucan, joka joutui lähtemään "evakkoon" kun Romille tuli morsmaikku kylään. :) Luca viihtyi meillä mainiosti, Mutkan kanssa leikkivät ihan koko ajan!!

Tänään kävin myös räpsimässä belgeistä kuvia tuossa läheisellä pellolla. Muutamia ihan hyviä otoksia sainkin aikaan, ja niitä löytyypi tuolta neitien omista sekä myös harrastus-ja touhuilukuvien gallerioista. Pari otosta myös alla.

1962514.jpg

"En ymmärrä miksei noihin ojiin saisi hyppiä... pienet kurat tassuissa ny mitään haittaa... "
1962518.jpg

Musta Kaisa vai mustakarhu??!
1962523.jpg

Eväitäkin olis ollut tarjolla... jostain kumman syystä äippä käski tiputtamaan tämän herkkupalan maahan (ja tästä äippä on myös erityisen ylpeä, että se onnistui... ei mein "irti"-käskyn treenaamiset ihan hukkaan ole siis menneet :)).
1962520.jpg

Pellolla (ei tosin tällä samalla ;)) ollaan pari kertaa käyty myös Mutkan kanssa jäljestämässä. Tuossa reilu viikko sitten tehty lyhyt peltojälki onnistuikin aivan loistavasti!! Tavoitteena oli hillitä neidin vauhtia jäljellä, ja saatiinkin tosi rauhallinen ja tarkka jälki aikaan. Jotenkin olen kai vaan tehnyt tuosta vauhdista itselleni ongelman... eräs viisas jälki-immeinen minua sitten neuvoi, että "liikut vaan itse rauhallisesti", ja näin kun tein, niin Mutkankin vauhti säilyi koko ajan tasaisena. Pysähtyä en kuitenkaan saa, silloin menee koko homma pyörimiseksi.
Eilisen jäljen sitten pilasi vesisade... tallasin lyhyen jäljen pellolle ja lähdettiin käväisemään metsässä sieniä etsimässä... tällä aikaa tuli rankkasade, joka ilmeisesti sitten vei jäljen ainakin osittain mennessään. Polulta metsän läpi pellolle menevä osuus löytyi kyllä oikein mainiosti! ;)

Eilen käytiin Mutkan kanssa pitkästä aikaa myös agikentällä ottamassa vähän ohjauskuvioita ja kontakteja. Tuossa pihassa ollaan kylläkin silloin tällöin jotain pientä otettu. Puomin alastulolla pystyin jo jättämään tytön namilätkälle ja itse jatkamaan matkaa 2-3 askelta!! :) Erilaisia "hyppykuvioitakin" alkaa neiti osata jo ihan kivasti.

Tokoilua ollaan harrastettu silloin tällöin lähinnä tuossa eteisessä peilin edessä. Pikkuhiljaa alkaa seuraamisessa vasemmalle käännöskin löytyä, kun tyttö on alkanut hoksaamaan tuon takajalkojen käytön. Paikalla makuussa tuo pysyy ihmeen hyvin, vaikka muuten onkin tuommoinen ikiliikkuja. :D