Isäntäväki tässä lomaili viikon verran kauniissa Azorien maisemissa, ja ensimmäistä kertaa taisi olla Kaisalla ja Keirallakin tilanne, että ollaan molemmat noin kauan yhtäaikaa poissa. Vaan eipä tainneet tytöt kamalasti meitä ikävöidä. ;D Kaikki kolme olivat eri hoitopaikoissa - Keira Suskun luona, Kaisa Titin luona melkein Suskun naapurissa ja Mutka Tuijan luona Mikkelissä, ja kaikilla oli viikko mennyt ilmeisen hyvin. Suurkiitos siis vielä kaikille hoitajille!! Oli kyllä itselläkin niin huoleton olo reissussa, kun tiesi että tyttöset ovat hyvissä käsissä!

Mutka oli tietenkin kasvanut viikon aikana aivan valtavasti!! Kohtahan tuo painelee niin säkäkorkeudessa kuin painossakin Keirasta ohi... tosin Keira ehkä saattaa tässä ruveta kirimään tuon painon suhteen jos mahasta pentusia löytyy. ;) Hieman jännitin myös, että kuinka kovasti Mutka-neidin ego on tuossa viikon aikana kasvanut, kun ei kuulema ollut ketään viikon aikana tapaamiaan koiria juuri kumarrellut (paitsi Tuijan Kiia-belgiä), ja tyttöjen jälleennäkemisen suunnittelinkin huolella. Jännitin kuitenkin ihan turhaan, sillä heti Kaisan ja Keiran nähtyään Mutka heitti selälleen nurmikolle. :D

Lomamatka oli todella loistava, ja tänään paluu arkeen on ollut vähän nihkeänlaista. Pieni herätys saatiin tosin tuossa jo yöllä lentokentältä ajellessa, kun ajettiin moottoritiellä jäniskolari, jonka seurauksena Fordin puskuri sitten meni aikas lailla päreiksi!! Onni onnettomuudessa ettei kyseessä ollut mikään isompi ötökkä, kun kerran pieni jäniskin saa 120km/h vauhdissa tuommoista jälkeä aikaan!!! Ja... onneksi on vakuutus!

Mutkalla olikin heti tänään ohjelmassa 16 vk:n rokotukset. Myös Kaisa oli mukana, kun näytettiin noita etuhampaita, jotka on menneet vähän heikkoon kuntoon sekä mahassa olevaa pattia, joka on viime aikoina alkanut hälyttävästi kasvaa. Tuomiona olikin, että kaksi heiluvaa hammasta poistetaan ja patti leikataan pois, eli ensi viikolla on sitten Kaisan kanssa uusi lääkärikeikka tiedossa. Vitsi, taitaa noiden hampaiden takia jäädä haaveeksi mun suunnitelmani viedä Kaisa joskus vetskukehään pyörähtämään. ;D Vaan terveys ennen kaikkea!