Puolentoista kuukauden "hiljaiselon" jälkeen alkoi tänään taas agikisaputki. Tuossa vielä pari viikkoa sitten ajattelin, että näinköhän meillä hetkeen on mitään asiaa kisoihin... rimat ei taas tuntuneet kestävän ylhäällä _yhtään_, epävirallisissa taidettiin tehdä kaikkien aikojen ennätystulos. ;) Otin kuitenkin vähän uusia menetelmiä käyttöön rimojen kanssa, ja näköjään ne alkavat tuottaa tulosta.
Tänään siis käytiin Mikkelissä tekemässä pari "läheltä piti" -rataa. Keira toimi radalla todella hyvin, ja ne etukäteen pelkäämäni rimat pysyi ihan yli odotusten!! Etenkin eka rata oli tosi upeeta menoa tytöltä... vaan aina sitten pitää keksiä uusia ongelmia kun yhdestä päästään... A, joka on pari kertaa ollut alastulon suhteen vähän ongelmallinen, kun ei tyttö malttaisi kunnolla pysähtyä, aiheutti nytkin sitten päänvaivaa... tyttö karkasi alastulolta ennen aikojaan, hyppäsi seuraavan hypyn ja siitä sitten renkaalle (johon ei siis pitänyt mennä)! Erikoinen ratkaisu sinällään, kun edessä oli kaksi hyppyä suorassa linjassa. :) Toisella radalla sitten pelkäsin sitä karkaamista A:lta ja yritin kääntää jo hyvissä ajoin edessä olevan putken oikeaan päähän... käänsin sitten pikkaisen liian voimakkaasti, niin tyttö ehti hipaista siinä vieressä olevaa puomia. :D Totesinpa taas kerran, kuinka herkkä tuo otus on miun liikkeille... Vaan upeestipa tyttö toimi muuten, ja hyvillä mielen siis hylyistä huolimatta voitiin olla. Ei ne nollatkaan kaukana enää ole! Treenitkin on nyt muutaman kerran menneet todella hyvin, ja tyttö alkaa selvästi malttaa paljon paremmin... meinaakohan se oikeesti kasvaa aikuiseksi... ;D
Meidän kyydissä matkustaneet Kirsti ja Lordi nousivat upealla nollavoitolla 2-luokkaan!! Debyytti kakkosissakin sujui hienosti, vaikka meinattiin myöhästyä koko radalta, kun lähdettiin välissä Tuijan pentusia ihailemaan... mutta Kirsti näytti, että hyvin piisaa vähän lyhyempikin rataantutustumisaika. :)

Tuosta A-ongelmasta saan kyllä syyttää vain ja ainoastaan itseäni. Kun kaikki energia on taas jonkun aikaa treeneissä mennyt noihin rimoihin, niin kontaktit on jääneet vähän paitsioon... ja kyllähän tuo otus niin fiksu on, että osaa moiset tilanteet hyödyntää. ;) Eli seuraavaksi sit kontaktit syyniin, katotaan mitä sen jälkeen keksitään. ;)