Eilen oltiin taas porukalla tokoilemassa. Liekö sitten kurja sää vaikuttanut asiaan vai mikä, mutta Keira näytteli tällä kertaa myös sitä ei-niin-täpäkkää tokopuoltaan... Tunnarissa nimittäin teki "vanhanaikaiset" (näin on siis joskus muinoin käynyt jossain kokeessa), eli haki kyllä oikean kapulan mutta sen jälkeen jähmettyi ihmeissään se suussa, et mitäs tälle nyt tehtiinkään... ja loppujen lopuksi meni tarjoamaan sitä Tiinalle, joka toimi meidän "liikkeenohjaajana". Aikana siinä odottelin, kun päätin etten anna neidille apuja... sit vähän ryin ja odotin... sit loppujen lopuksi kun ei mitään tapahtunut (muuta kun kahta kamalammin yritti työntää sitä kapulaa Tiinalle :)), niin kutsuin hiljaa luo, ja tietysti kovat kehut päälle kun kapula palautui Noh, seuraava versio oli sitten tyyliin "kunhan joku tempaistaan rivistä, pääasia että palautus on nopea ja äippä tyytyväinen"... voi jessus, en tiennyt itkeäkö vaiko nauraa! Noh, toivotaan, että tämä nyt meni harjoittelemattomuuden ja huonon sään piikkiin! Ei muuta kun toistoja yhdellä kapulalla, niin toivottavasti se varmuus sieltä alkaa taas löytyä tähänkin liikkeeseen!
Muut liikkeet olikin sitten sujuvia (jopa luoksetulo patukkapalkan voimin).. paikalla makuuta lukuun ottamatta! Otin välissä Mutkan kanssa vähän seuraamista, ja sillä aikaa alkoi kaatosade... joka sitten oli prinsessalle yksinkertaisesti aivan liian ällöttävää. :D Pisti silmät tiukkaan viiruun ja katto minua syyttävästi, että et nyt VOI olla tosissas että tossa lätäkössä pitäs maata... eikä maannut. ;) Tästä en kylläkään ole huolissani, niin varma kun tuo otus on tuon liikkeen suhteen, niin sallitaan nyt pienet snobeilut hänellekin välillä. ;) Mutkan kanssa taas vähän tehtiin seuraamista ja lyhyttä paikalla makuuta. Seuraamisessa alkaa täyskäännöskin pikkuhiljaa luonnistua... :).

Tällä hetkellä Sampo on Mutkan kanssa vierailemassa Tuijan luona Mikkelissä, eli me vietetään Kaisan ja Keiran kanssa laatuaikaa, ja muistellaan miten rauhallista mein elämä olikaan ennen kuin Mutka tuli taloon. ;D  Mudi Pamela on kuulema ollut Mutkan mielestä oikein mieluinen leikkikaveri, ja myös "oman rotuista" leikkiseuraa on neidillä ollut. Sain myös Tuijalta (ja Sampolta kun näki Mutkan muiden käyttötervujen joukossa) vahvistuksen omiin epäilyihini, että neidistä meinaa jäädä melkoinen hippiäinen (käyttöbelgiksi siis ;))... kuukauteen ei mielestäni ole kasvanut enää oikein ollenkaan, mittarissa on tällä hetkellä suurinpiirtein 56cm ja 19,5 kg!  Selvästi on korkeuden ja rakenteenkin puolesta Kaisaa pienempi... ja Kaisakaan nyt ei mikään jättiläinen todellakaan ole! Ja ikäähän Mutkalle tosiaan rapsahti eilispäivänä jo 7 kuukautta, eli ensimmäiset juoksutkaan tuskin on kovin kaukana. Agilitya ajatellen kyllä voisikin jäädä pieneksi ja ketteräksi, kelpaisi mulle paremmin kuin hyvin! :)