Kirjoitusinnon pitäisi kyllä suuntautua nyt hyvin tiukasti työasioihin, mutta kirjoitetaan nyt ihan pikkaisen kuulumisia tänne, kun ei tämä ole taas valovuosiin päivittynyt.

Mutka-neiti parani tuosta taudistaan loppujen lopuksi aika pian, ja päästiin taas treenaamisen makuun... kunnes sitten alkoi juoksut! Juoksujen ajoitus oli kyllä sanoisinko erittäin optimaalinen... ehdittiin juuri käydä Tuijan marraskuun koulutus, ja samana iltana sitten huomasin neidin tiputtelevan. Nyt on sitten kohta 21 vrk täynnä ja päästään taas hallille... katsotaan nyt miten lähtee treenit sujumaan, että uskaltaako sitä sitten jo ensi vuoden kisoja katsella "sillä silmällä". :)

Tuosta samaisesta päivästä pari viikkoa eteenpäin meillä oli myös hoidossa Fifi-tervu Tuijan ollessa polvileikkauksessa. Fifin kanssa arki sujui ihan mukavasti, vaikkakin tyttöjen lenkitys piti hoitaa joka päivä kahdessa erässä: Kaisa nimittäin päätti heti alkuun, ettei siedä Fifiä silmissään (vaikka aiemmin ovatkin tulleet toimeen ihan ok) ja Keiran kanssa nyt eivät koskaan ole toimeen oikein tulleet.  Agiakin käytiin Fifin kanssa pariin otteeseen koittamassa. :) Ihanhan tuo oli mukava peli ohjata!

Toistakin lainakoiraa ehdin ohjata tuossa marraskuun kotikisoissa. Minna oli ilmoittanut Justus-sheltin kisoihin, muttei itse sitten päässyt Jusua ohjaamaan. Joten edellisenä päivänä sitten tarjouduin lainakuskiksi... vähän käytiin hallilla koittamassa, että miten Jusu mun mukaani lähtee, ja seuraavana päivänä ei kun kisaamaan! :) Jusun kanssa oli oikein mukavaa mennä, ja pari rataa meillä olikin todella loistavia - ensimmäisellä radalla yksi kielto, jonka johdosta pikkaisen ylkkää. Viimeisellä radalla oltiin nollassa kiinni kolmanneksi viimeiseen esteeseen asti - siinä meillä sitten kävi pieni katkos keskinäisissä ajatuksissamme ja Justus ajautui väärälle esteelle. Keskimmäisellä radalla vedätin koiraa liikaa, ihan ei ollut poika mun ohjauskuvioissani mukana. :D Mutta hauskaa oli!

Viime viikonloppuna lähdettiin käymään Messarissa, jossa Voittaja-näyttelyissä näytillä oli Keiran molemmat tyttäret! Ginnyä olen säännöllisin väliajoin nähnytkin, mutta Kiirua en ollut nähnyt ollenkaan sitten pentuajan! Molemmat tytöt ovat kyllä aivan valloittavia persoonia.. ja kovin erilaisia niin ulkonäöltään kuin luonteltaankin. :) Olin tytöistä kovin, kovin ylpeä, vaikkei menestystä tällä kertaa tullutkaan.
Messarin jälkeen sitten suunnattiin Poriin siskoni perheen luo, joten pitkästä aikaa näin myös suloistakin suloisemman kummityttöni!! Ja todella kiva oli tietysti muutakin perhettä nähdä, eipä noita tapaamisia taas turhan tiuhaan ole ollut. Mukava oli siis viikonloppu, vaikka autossa saikin istua taas ihan kiitettävästi.
Kaisa vietti viikonlopun hoidossa vanhempieni luona, jotka tarjoutuivat ottamaan mummelin hoiviinsa ettei tarvinut toisen matkustaa niin pitkää matkaa. Kiitos hyvästä hoidosta... Kaisa nautti viikonlopusta taatusti enemmän Kuusaalla kuin mitä olisi nauttinut meidän matkassamme!

Nyt onkin paukkuneet aikamoiset pakkaset, joten sinällään ei ole harmittanut vaikkei olla hallille päästykään... eihän tuo otus malttaisi jarrutella yhtään kuitenkaan, ja rikkoisi pahimmassa tapauksessa itsensä. Sampo ja Keira aloittivat taas treenaamisen pienryhmässä, mutta ensimmäiset treenit uuden ryhmän kanssa jäivät nyt sitten pakkasen takia väliin.

Joulu senkun lähestyy ja kaikki hommat tuntuu olevan enempi ja vähempi levällään. Noh, jospa tänään viimein orientoituisi joulusiivoukseen...