Tänään sitten suunnattiin Haminaan kokeilemaan agia todellisessa hellesäässä (hmm... muistelisin pari kertaan aiemminkin olleeni Haminan kisoissa melkoisessa helteessä...). Vaan Keiraahan ei helle hillinnyt... päinvastoin. :)  2 x tulos 15, joihin olen kyllä erittäin tyytyväinen!! Etenkin kun ensimmäinen radoista oli hyppyrata, jotka on tähän mennessä olleet meillä enemmän tai vähemmän pelkkää kaaosta. Suoraviivainen rata, jossa sai kyllä ohjaaja kipittää tosissaan! Otin työvoitin Keirasta renkaalla... oli jo hyvin lähellä mennä seuraavana olevaan putkeen, vaan sainpahan (kerrankin) tytön viime hetkellä kääntymään... sitte parin kiepin kautta löytyi se rengaskin. :) Lisäksi kaksi rimaa, toinen mun ja toinen Keiran. ;) Agiradalla sit yksi rima, kepeillä kielto ja lentokeinu... muut kontaktit otettiin kyllä reilusti, mutta ne pysähdykset... hmmh... tarttis vissiin oikeesti tehhä jotain!! Vaan sujuvaa ja nättiä oli tytön meno.... molemmilla radoilla kuitenkin kielto, ja silti ekalla ia alittui melkein 15:llä ja toisella lähes 19:llä sekunnilla! :))) Eli vauhtiahan meillä kyllä piisaa... ja ohjaaja meinasi jo toisen radan jälkeen tehdä kuolemaa!! Vaan ihmeen hyvin riitti paukkuja omissakin kintuissa. Loppusuoralla jäin kyllä molemmilla radoilla hyvin, hyvin kauas taakse... Anne totesikin, että eihän mun kohta paljon tarvi radalla liikkuakaan, kun Keira osaa hommat itsekseenkin. ;)
Matkaseurana meillä oli Titi ja Tuisku, jotka tekivät ekalla radalla muutaman sekunnin yliaikaisen nollan sijoittuen hienosti neljänneksi!! Toisella radalla helle sitten vei hieman veroja, mutta puhdasta jälkeä silläkin kumminkin. Kaisakin oli mukana kisaturistina, kun Sampo oli pelireissulla, ja olisi muuten tullut tytölle niin pitkä aika olla yksinään. Ei ollut ihan Kaisan mieleinen turistimatkailusää, mutta hienosti jaksoi reissussa mukana kuitenkin.
Taas kerran totesin, että on tuo agility vaan niiiin kivaa... :) Ja taas askel eteenpäin meidän yhteistyössä... kyllä tästä vielä hyvä tulee. ;)