Keira-parka on tässä ollut kipeänä. Ihan yllättäen sunnuntaiaamuna tyttö oli ihan vaisu, eikä ruoka maittanut ollenkaan. Pitkin päivää jatkui samanlaisena, ja viimein tajusin sitten mitata tytöltä kuumeen... ja olihan sitä! Korkeimmillaan seuraavana yönä kuume nousi jo 40:een, ja aamulla sitten soitto lääkärille, jonne saatiin aika iltapäiväksi. Jonkunlainen mahavirus tytölle oli ilmeisesti iskenyt, ja virtsanäytteessä näkyi myös sitten tulehdusta. Eli nyt on neito sitten antibioottikuurilla, ja taistellaan vielä viikon ajan, että miten ne lääkkeet saadaan alas menemään... Kuume on onneksi hellittänyt, ja tyttö alkaa muutenkin olla entisensä. :) Oli kyllä todella outoa, kun pari päivää vaan makoili paikallaan eikä huvittanut mikään... ei kovin keiramaista!!

Vielä lauantaina tyttö oli ihan normaalin pirteä, ja käytiin Parikkalassa tokokokeessa. Muuten koe sujui ihan ok, mutta metallinoudossa tuli sitten pieni ylläri... tyttö varasti kapulan perään heti sen heitettyäni, joten sehän sitten meni nollille... Kun luoksetulo oli vähän kankea, ja ruudussakin pikkasen sählättiin, niin pisteet riittivät sitten 2-tulokseen, tosin ihan hyvään sellaiseen: 244p. Sillä irtosi luokkavoitto... eipä meitä ollut kuin kaksi koirakkoa voittajaluokassa, ja toinen koirakko keskeytti kisan koiran sännättyä kehästä ulos...
Parikkala oli meille täysin uusi kisapaikkakokemus, ja täytyy sanoa, että oli kyllä oikein mukava käydä! Ilmapiiri oli todella kannustava, ja ne kisapuitteet... oon ihan kade! :) Hyvä mieli jäi siis, vaikkei ykköstä tullutkaan.

Nyt meillä on hiljaiseloa sitten toistaiseksi. Tänään oli toinen kuumeeton päivä, ja pikkaisen käytiin jo ulkona kävelemässä... hihnassa tosin, kun olisi neito varmaan vapaaksi päästyään väsyttänyt itsensä riehumalla. Mahtaa olla Keiralle outoa oleskella vaan... ;)