Mitään kovin kummallista ei tässä viime aikoina ole tehty, pientä toko- ja contact trainer -treenailua ja temppuilua on tehty ihan kotioloissa. Keiralle ei onneksi mitään oireita ole enää tullut, joten jospa  me sitten selvittiin säikähdyksellä ja levolla! 
Lumetkin sitten suli, ja koska takapiha ehti sulaa lumesta kokonaan, niin lähdettiin eilen vähän aiemmin töistä, että ehdittiin ottaa sekä Mutkan että Keiran kanssa vähän piha-agitreeniä. Mutka teki vähän hyppy"kuvioita" kahdella hypyllä, ja Keiran kanssa sitten vahvistettiin kosketusalustalla "täppäämistä" kontaktien alastulolla. Eipä tästä kauaa ole, kun Sampo rupesi tuota täppäämistä Keiran kanssa ottamaan, ja upeesti neiti kyllä on tajunnut homman juonen! Viimeinen suoritus oli jo niin mallikas, et olis pitänyt saada ihan videolle. :) Hienosti sujuu kyllä Sampon ja Keiran yhteistyö... vaikka Keira kuumuu, niin silti homma ei mene överiksi. Eli näyttäisi, että tämä on hyvä ratkaisu, että minä olen vaan "personal trainerin" roolissa katsomassa hommaa päältä. :)
Mutka sitten teki kuviot omaan mutkamaiseen tapaansa, eli mitään suurempia ongelmia ei ollut... yhden vähän turhan haastavan hyppykulman onnistuin tekemään, mutta kun vähän helpotettiin, niin jo vain sujui sekin! Mahtityttö!
Tokossa vähän junnataan paikallaan kummankin kanssa.. itsellä ei ole ollut oikein fiilistä treenailla, joten aika turha on silloin tahkota ja pilata koirankin fiilistä. Mutkan kanssa kyllä silloin tällöin peilin edessä kääntyillään... :) Ja luoksetulon olen pihalla saanut aika mukavaa jamaan. Viime viikonloppuna vilautin tytölle pitkästä aikaa myös vähän noutokapulaa, ja ilokseni totesin, että aiempi kapulan pureskelu oli vähentynyt huomattavasti!
Monessa asiassa Mutka tuntuu olevan jo kovin aikuinen, mutta toisissa sitten taas ihan kakara! :) Hoksottimet tuolla tuntuu kyllä olevan kohdillaan... viime viikolla oli aika koominen tilanne, kun pyysin keittiössä ollessamme Keiraa hakemaan tossuni eteisestä (tämä on siis yksi näistä Keiran seurapiiritempuista). Keira siinä sitten empi hieman hämillään, kun Mutka häiläsi siinä ympärillä koko ajan, ja tietty se sitten ärsytti ihan suunnattomasti. Kun muutaman pyynnön jälkeen ei mitään tapahtunut,  vaan tossu makasi edelleen eteisessä, loikkasi Mutka eteiseen, nappasi tossun ja paiskasi sen mun eteen juuri sellainen ilme naamallaan että "siinä on nyt se sun tossus". :D Ja Mutkallehan siis ei ole tätä asiaa vielä opetettu... :)
Tuossa taannoin Sampo innostui vähän kikkailemaan Photoshopilla, ja tuloksena syntyi sitten aikas rouhea kuva, josta teetettiin sitten "tiimipaidat":
2117012.jpg

Ja laitetaan tähän sitten vielä neiti söpöliini "livenä":
2117009.jpg