Pääsiäiseksi ei (kerrankaan) ollut mitään ihmeempiä suunnitelmia, ja lomailu ihan oman perheen voimin olikin oikein tervetullutta!! Ulkoiltu on runsaasti, niin jalkaisin kuin suksilla, ja nautittu auringonpaisteesta ja grillaamisesta. :) Tänään käytiin Mikonsaaressa patikoimassa, ja oli oikein mukava reissu, vaikka evääksi otettuja makkaroita ei päästykään paistamaan, kun grillipaikka oli varattuna... samoin makkaranpaisto epäonnistui tuossa lähilaavulla, kun koirat saivat tarpeekseen paikalle pölähtäneistä pikkulapsista vanhempineen. Mutta maistuihan nuo hyvältä omassa grillimajassakin! ;) Alla pari kuvaa Mikonsaaren edustalta jäältä, Sampo sai napattua Kaisasta ihan kivan potretinkin.

1405731.jpg

1405733.jpg

Keiran kanssa ehdittiin ottaa pari kertaa agiakin... perjantaina ihan ominemme ja sunnuntaina sitten ryhmätreeneissä. Perjantain treenissä otettiin ensin yksi tekniikkaharjoitus ja sen jälkeen pyöritystä hyppyneliöllä... ja voi miten onnellinen olin, kun koko treenin aikana ei alas tullut yhtään rimaa!!! :D Eiliset treenit tehtiin pitkästä aikaa pujottelukepit rimoina, ja tämä oli erittäin hyvä psykologinen keino ohjaajalle... oma liike vaikutti paljon rennommalta, ja niissä paikoin missä itsestä tuntui hyvältä myös Keira kulki upeesti. Suurempi ongelma kuin rimat näytti tällä kertaa olevan kontaktit. Alastulot kyllä otettiin, mutta sit olikin taas jo niin kiire, että namit jäi syömättä. Koska seuraavalle vuorolle ei ilmestynyt ketään, jäätiin ottamaan vähän tehotreeniä kontakteille patukan avulla (namiläpyskän tilalla). Tämä toimikin loistavasti, toki sitä on hieman hankalampi ratatreenissä soveltaa. :) Mutta yksittäisten kontaktien harjoittelussa nameja tehokkaampi keino!

Äsken oltiin sitten ottamassa vähän tokoa Tiinan, Annen ja Päivin kanssa. Lauantain koetta ajatellen näyttää ihan hyvältä, paitsi se iänikuinen luoksetulo... nyt meillä on sit kaks pysähdystä maahan eikä yhtään seisomaan! :D Nooh, ei turhia paineita...