Samaan aikaan kun minä kirmailin Ruokolahdella, oli Mutka-tyttö jo matkalla kotiin. Kotona hoidettiin tutustuminen isoihin koiriin niin, että minä menin Mutkan kanssa ulkokautta takapihalle ja Sampo toi tytöt sitten sisäkautta. Tutustuminen meni paljon paremmin kun olisin ikinä voinut kuvitella!! Haistelut suoritettiin ilman sen kummempia murinoita. Kaisakin otti asian ihmeen lunkisti, mutta teki kyllä pennulle selväksi, että ei kannata hänen nenän edessä ruveta riehumaan... eikä ole kyllä Mutka kertaakaan edes yrittänyt! Keira kiinnosti Mutkaa alusta asti kovasti (liekö se ollut tuo epäbelgimäinen ulkomuoto ;)) ja kiinnostus oli molemminpuolinen... pari tuntia kun oltiin oltu sisällä, ja pakolliset turinat ja murinat suoritettu, alkoi Keira haastaa Mutkaa leikkimään. :D Vietiin sit tytöt pihalle, jossa saivat rauhassa ihmetellä toisiaan, ja vaikkei nyt leikit vielä ihan yksiin satu, niin hyvät kaverit noista näyttää tulevan. Tänäänkin ovat kyhjänneet kylki kyljessä kaiken päivää. :) Keira on jotenkin hellyyttävä, kun on vähän hämillään pennun riekunnasta, mutta samaan aikaan jotenkin niin suojelevan oloinen sitä kohtaan.

Tässä nyt sitten pikkuhiljaa opetellaan arkielämää. Hihnassa ollaan jo pari kertaa opeteltu menemään, ja tänään päästiin jo suht pitkiä pätkiä aika kivasti menemään ilman suurempia poukkoiluja. :) Meillä kävi ensimmäinen ihmisvieraskin, kun Tiina tuli poikien kanssa meidän lenkkiseuraksi ja samalla kurkkaamaan pentua. Ja Mutka-tyttöhän paineli samantien Tiinan syliin. Naapureita ihmeteltiin sekä eilen että tänään, ja avoimesti on tyttö suhtautunut kaikkiin tähän asti tapaamiinsa ihmisiin. Hirmu mukavasti on kaikin puolin penneli sopeutunut taloon!
Kuvia otin muutamia tänään, mutta valitettavasti kun on ollut niin sateinen ja synkkä päivä, niin suurin osa kuvista oli aika rakeisia. Alla nyt kuitenkin muutama otos... Mutkan omaa sivua ja uutta banneria varten pitää yrittää kuvaussessiota sitten joku toinen päivä!

1631270.jpg

1631266.jpg

1631263.jpg