Viikonloppu meni jälleen agin merkeissä. Työskentelin molempina päivinä 1-luokat ja osan kakkosista, ja kolmosissa sitten vedettiin kaikki neljä rataa Onnin kanssa.
Lauantaina Anders Virtasen radat oli melko haastavia, mutta meille ratoina muuten oikein sopivia. Agiradalta kymppi ja pikkaisen ylkkää... itse otin yhden riman alas kun jätin Onnille vähän liian vähän tilaa, ja kielto tuli sitten paikassa, jossa takaaleikkaus oli aika epätoivoinen kääntöyritys... valssikin sinne väliin olisi mahtunut. ;) Siinähän sitä aikaakin sitten meni, kun Onni ehti tehdä aika ison kiepin. Hyppyradalla sitten tanssittiin valssia tosissaan... rytmi pysyi kuitenkin hyvin koko radan ajan, ja niinpä sujuva puhdas rata saatiin aikaan ja ihanneaikakin alittui, vaikka ohjaaja meinasikin vähän hyytyä lopussa ja töhäyttää koiran ihan mihin sattuu. ;) Tulos siis nolla ja 5. sija!
Sunnuntain Salme Mujusen radoilla olinkin sitten hätää kärsimässä... en muutenkaan ole erityisen hyvä ohjaamaan välistävetoja tai -työntöjä, eikä olla niitä Onnin kanssa kamalasti ehditty treenata, ja kun niitä sitten samalla radalla oli peräkkäin monta, niin kyllä pääsi useampikin epätoivoinen huokaus... Niinhän siinä sitten kävi, ettei kummaltakaan radalta tulosta saatu, itse töhöilin agiradan,  ja hyppyradalla Onni sitten kävi aikas kuumana ja karkasi lähdössä, jolloin miulle jäi aika epätoivoinen tehtävä ehtiä kääntää oikeaan suuntaan 2. hypyn jälkeen. :)
Mutta ei siis hullumpi viikonloppu kuitenkaan, kun SM-nolla saatiin aikaan! Me ollaan näköjään erikoistuttu noihin hyppyratoihin... seuraavaksi Onnin kisakirja kaipaisikin sitten jo aginollia. ;)

Meidän porukalla oli oikein hyvä kisaviikonloppu: Tiina ja Warma nousivat kolmosiin, Santtu ja Pepsi kakkosiin. Marja ja Nelli saivat kakkosissa nollan, Anne ja Oona kolmosissa nollan, ja  hyvän viikonlopuna sinettinä Tiina ja Woitto tekivät sunnuntaina tuplanollan, joista jälkimmäiseltä radalta nollavoitto. Voe mahoton tein kanssa!!