Viikonloppu meni todella hyvillä fiiliksillä, ja vielä eilinenkin, mutta yritä tässä nyt sitten pysyä muka positiivisena kun keli on taas jostain sanonko mistä! Et se siitä hiihtämisestä ja ulkona tokoilusta sitte taas toistaiseksi... Edit: siiitähän se piti murista myös, että on kyllä kumma mikä hinku ihmisillä on noita latuja pilaamaan! Heti kun tulee vähän plussakeliä, niin jo ollaan tallomassa latupohjat! Ihan oli kuopalle vedetty koko Uus-Lavolan upea, tasaiseksi ajettu pätkä! Eihän se latupohja siitä nyt enää toivu, vaikka lunta tulisikin... Onko sitten ihmisten mielestä metsässä liian liukasta vai mikä... lenkkeilisivät sitten teillä tai pysyisivät kotonaan!

Kaiken lisäksi monen, monen hyvin menneen päivän jälkeen oli tänään taas kotona odottamassa täystuho! Ja minä kun luulin eliminoineeni Mutkan tuhojen aiheuttajan... yhytin nimittäin yksi aamu Kaisan ärisemästä Mutkan niskasta, ei päästänyt pentua lattialle jätetyille luille ollenkaan. Ajateltiin sitten, että josko tuota on jatkunut pidempäänkin, ja kun ei luihin pääse käsiksi, niin Mutka purkaa sitten energiansa johonkin muuhun. Nimittäin silloin kun Kaisa ja Keira vielä olivat kaksin, alkoi Keira monesti syödä omia luitaan vasta kun tultiin kotiin... ja kyllähän tuo mummo aika jöötä piti jouluaattonakin noiden lahjanamienkin kanssa! Tosiaan monta päivää menikin hyvin niin, että Kaisa oli eristyksissä makuuhuoneessa... vaan... tässäpä sitä taas ollaan! Näinköhän Nintendo Wii enää toipuu näistä vaurioista... viime tuhojenkin jälkeen saatiin tehdä "pientä" paikkailua...

Tänään en ole tokoa voinut edes harkita, sen verran on äipän adrenaliinit koholla! Mutta tarkoitus on jatkaa ihan "keep it simple, stupid"-linjalla...  tehhään hommia huolella ja tosissaan, ja varioidaan treenejä ja tilanteita... ei tästä nyt auta mitään maailman vakavinta ongelmaa tehdä!